Select Menu

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν αρκετά άρθρα στο διαδίκτυο που προφανώς βολιδοσκοπούν τις αντιδράσεις του κόσμου στο ενδεχόμενο επιστροφής του Καραμανλή στο πολιτικό προσκήνιο παρουσιάζοντάς τον σαν την ιδανική λύση!

Σε μιά άλλη εποχή όλα αυτά θα ήταν καλή προπαγάνδα. Τώρα τα πρόβατα ξύπνησαν

Είναι δυνατόν μετά από 5 χρόνια σιωπής και αφού ξεπουλήθηκαν όλα και με την δικιά του ψήφο να συζητάμε για κάτι τέτοιο; Και σε ποιές βάσεις; Στα έργα επι ημερών του;

Να μιλήσουμε για τα παγκόσμια ρεκόρ που τον κατατάσουν πρώτο στην λίστα των δοσίλογων πολιτικών;

Πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ είναι που πήρε 20 δις ευρώ δημοσίου χρήματος για να σώσει τις ιδιωτικές τράπεζες των διαπλεκομένων.

Δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ είναι που παραχώρησε χωρίς λόγο και αιτία το ακαταδίωκτο στους εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων. Άλλα 20 δις ευρώ στην υγεία του κορόιδου.

Παρέλαβε χωρίς έλεγχο και χωρίς την παραμικρή αντίσταση όλα τα παράνομα swaps του Σημίτη και της Goldman Sachs. Πόσα δις ήταν αυτά;

Έσωσε τα λαμόγια του χρηματιστηρίου. Πόσα δις ήταν αυτά;

Παρέδωσε τα αποθεματικά των ταμείων και άρα τις οικονομίες του λαού στα λαμόγια των “δομημένων”. Πόσα δις ήταν αυτά;

Δεν τιμώρησε τους διαφθορείς της Siemens και στέρησε από την Ελλάδα την “υπεροχή” απέναντι στην Γερμανία ώστε να διεκδικήσει το δίκιο της και βέβαια τις αποζημιώσεις.

Μόλις η Γερμανία εξασφάλισε εξαιτίας του Καραμανλή τους Χριστοφοράκους έβγαλε “γλώσσα” και μας εξευτέλισε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.

Δεν τιμώρησε τους προμηθευτές των ενόπλων δυνάμεων. Ακόμα και ο Τσοχατζόπουλος δεν είναι στην φυλακή εξαιτίας του.

Δανειζόταν ασυστόλως για να καλύψει ζημιές του καθεστώτος Σημίτη οι οποίες ήταν στο σύνολό τους παράνομες και μπορούσαν να “προσβληθούν”..

Ας κάνει κάποιος μια πρόσθεση με αυτά τα δις και μετά ας αναλογιστεί πόσο μας κόστισε το “βέτο” για τα Σκόπια και ποιοι του το επέτρεψαν για να έχει εύκολη “διαφυγή” από τον τόπο το “εγκλήματος”.

Στην πραγματικότητα ο Καραμανλής μας “σκότωσε” και ο Γιωργάκης απλά παρέδωσε το “πτώμα” της χώρας για “σκύλευση” στους τοκογλύφους.

Αυτό το κάθαρμα που δεν ξέρουμε ακόμα γιατί εκβιάζεται και πόσο εκβιάζεται επιχειρεί τώρα να επανέλθει.

Κακό του κεφαλιού του. Όσο πιο κοντά είναι στα πράγματα τόσο πιο καλά θα τον θυμόμαστε όταν έρθει η ώρα.

Μέχρι τότε θα γελάμε με τον μπουχέσα και τα κοντοσούβλια.

Καίσαρας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top