Select Menu


Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα « Ελεύθερος Σκοπευτής» ήταν ο κ. Νικόλαος Μάτσης και μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ).

Σε ερώτηση αν όντως γίνονταν καταστροφές εγγράφων στην υπηρεσία, ο κ.Μάτσης ανέφερε:
« Η καταστροφή εγγράφων στην ΥΔΑΣ γινόταν καθημερινά, δεν μου έλεγαν από το ελεγκτικό συνέδριο γιατί γίνεται αυτό. Πιστεύω ότι τα στελέχη της ΥΔΑΣ πρέπει να ελεγχθούν εξονυχιστικά, μου έλεγαν ότι υπάρχουν κάποιοι από την υπηρεσία που είχαν φτιάξει μέχρι και 4 ΜΚΟ»!
Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Τράγκα για τον ρόλο του Άλεξ Ρόντου, ο κ. Μάτσης είπε χαρακτηριστικά:
«Είχα ακούσει για την δράση και το ρόλο του κ.Ρόντου στο Υπουργείο Εξωτερικών, κράταγε μια στάση απρόσιτη. Πιστεύω ότι τον έλεγχο τον είχε ο κ. Ρόντος και όχι ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι τα θέματα τα χειρίζονταν αυτός, εν αγνοία του κ.Παπανδρέου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ήθελε τον κ.Ρόντο, ο Παπανδρέου, από την στιγμή που δίπλα του είχε διαμάντια συνεργάτες.»
Για την Μαρία Δαμανάκη ο κ.Μάτσης πρόσθεσε:
“Τελευταία άκουσα από την τηλεόραση, ότι η κ.Δαμανάκη είχε ΜΚΟ και είχε πάρει 240.000 ευρώ, μπορεί να ήθελε να φτιάξει μεταξοσκώληκες… “.
Δείτε όσα είπε ο κ. Ν. Μάτσης στον Γιώργο Τράγκα


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top