Select Menu


Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Robert Parry (πρώην συνεργάτης της «Associated Press»), έχει ενημερωθεί - από έγκυρες πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών (CIA) - ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στην κατοχή τους δορυφορικές εικόνες • οι οποίες δείχνουν ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες ήταν υπεύθυνοι για την κατάρριψη του αεροπλάνου της Μαλαισιανής αεροπορικής εταιρείας MH 17 !


Εξ'αιτίας της αναποτελεσματικής και χαοτικής έρευνας - για τα αίτια του δυστυχήματος - η ρητορική των ΜΜΕ "οργίαζε" κατηγορώντας τους Ρωσόφιλους αυτονομιστές (υποστηριζόμενους από την Ρωσία) , για την κατάρριψη του αεροσκάφους !


Η πηγή όμως του Robert Parry παρουσιάζει τα πραγματικά γεγονότα ...

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό άρθρο, αυτούσιο στα Αγγλικά απο την πηγή εδώ: consortiumnews.com/what-did-us-spy-satellites-see-in-ukraine

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top