Select Menu


Εδώ και αρκετούς μήνες, πολλαπλοί θάνατοι (αυτοκτονίες και τροχαία) μεγαλοστελέχων της J. P. Morgan αλλά και ανθρώπων σχετιζόμενων στο παρελθόν με την εταιρία έχουν θορυβήσει τον τραπεζικό κόσμο.



Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει το γιατί συμβαίνει αυτό. Ήδη οι θάνατοι πλησιάζουν τους 15 ( !!! ) ενώ όλοι έχουν δηλωθεί ώς αυτοκτονίες και 1-2 μόνο ώς τροχαία.

Οι θεωρίες είναι πολλαπλές αλλά μια είναι αυτή που κυριαρχεί περισσότερο είναι αυτή που παρουσιάζεται στο βίντεο παρακάτω και εξηγεί πως επίκειται κάποια συγκεκριμένη κατάρρευση που όσοι είναι συνδεδεμένοι , βρίσκουν την ζωή τους να τελειώνει χωρίς πολλές φορές να έχει πειστικές εξηγήσεις ( π.χ. αυτοκτονία με πολλαπλούς πυροβολισμούς !!! )

Το βίντεο είναι άκρως ενδιαφέρον. Σημειώνουμε πως σήμερα ανακοινώθηκαν άλλοι 3 θανάτοι απο τον τεχνολογικό τομέα της συγκεκριμένης εταιρίας.


Πηγή: wallstreetonparade.com
Απόδοση: geopolitics

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top