Select Menu


Με δεδομένη τη διαμόρφωση συνθηκών αδυναμίας συγκρότησης προεδρικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή, η στάση της τρόικας μοιάζει σαν βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης που θα ήθελε μια “ρήξη” μαζί της και μια “κρισιμότητα της κατάστασης”, καθώς θα κινειται προς τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών εντός του 2014.

Η τρόικα απορρίπτει τις εισηγήσεις της κυβέρνησης για φοροελαφρύνσεις, και επαναφέρει το αίτημα περί μαζικών απολύσεων στο δημόσιο. Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν δηλώσει πως έχουν σχέδιο βάση του οποίου κινούνται και όλαδείχνουν ότι οι εκλογές είναι κοντά

Στην αδυναμία διαχείρισης της τρόικας και της κατάστασης στην οικονομίας μετά την αρνητική εξέλιξη στα ομόλογα πρέπει να προστεθεί και η πολιτική εξάντληση ώς κύριοι παράγοντες που θα καθορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες.

Είναι γνωστό πως στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top