Select Menu

Τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα ένα κόμμα που καλώς ή κακώς ψηφίστηκε από μισό σχεδόν εκατομμύριο Έλληνες βομβαρδίζεται ανηλεώς από κυβέρνηση και πληθώρα ΜΜΕ ως η πιο πρόσφατη ενσάρκωση του Σατανά.



Προσωπικά, δεν τους ψήφισα κι ούτε πρόκειται. Αλλά το "καλώς ή κακώς" της ψήφου όσων το έκαναν δεν θα το κρίνω εγώ. Προφανώς και δεν μεταμορφώθηκαν σε Ναζί εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας από τη μία μέρα στην άλλη.

Προφανώς και το πρώτο που θα έπρεπε να είχε  γίνει από την κοινωνία και  τα ΜΜΕ αντί για υστερίες και ad hominem επιθέσεις θα ήταν μια "χειρουργική" ανάλυση όλων εκείνων των παραγόντων που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Προφανώς και τα αποτελέσματα αυτής θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει σε γόνιμο πολιτικό διάλογο - δημόσιο και ιδιωτικό.

Αλλά δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχουν προφανή πια στην Ελλάδα. Και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκονται εδώ και χρόνια σε κατάσταση μετατραυματικού σοκ. Αδυνατούν να σκεφτούν με νηφαλιότητα και οξυδέρκεια.

Γιατί αν το έκαναν δεν θα κατανάλωναν χωρίς δεύτερη κουβέντα την όποια λάσπη και κουτόχορτο τους προμηθεύει καθημερινά το Σύστημα. Το οποίο βέβαια, ας μη γελιόμαστε,  έχει μέχρι τώρα χρησιμοποιήσει την Χρυσή Αυγή κατά το δοκούν, πότε ως δαίμονα και πότε ως μαξιλαράκι. Αλλά και η Χρυσή Αυγούλα φαίνεται να έχει αποδεχθεί τον ρόλο και να συμμετέχει και στην χορογραφία.

 Πέρα όμως της οποιασδήποτε διαπλοκής, λυκοφιλίας και πιθανών μυστικών συμφωνιών  μεταξύ φανερών εχθρών, ας μείνουμε σε θέματα αρχής. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλα όσα καταλογίζουν στην Χρυσή Αυγή δεν ισχύουν. Κάποια ναι. Αλλά όχι όλα. Και το γεγονός ότι όλους αυτούς τους μήνες κατασκευάστηκαν τόσες και τόσες κατηγορίες για να "δέσουν" με τις όποιες πραγματικές, με τρόπο μάλιστα που ξεμπροστιάζει και την ίδια την Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να μας ανησυχεί ιδιαιτέρως. Και εντόνως.

Αλλά που...

'Οπως επίσης θα έπρεπε να μας κρατά ξύπνιους το βράδυ το τί μέλλει γενέσθαι σε αυτήν τη χώρα.

Ούτε αυτό όμως... Φραπεδάκι (ενίοτε εσπρεσσάκι) με το παρεάκι κι Άγιος ο Θεός...

Και μέσα σ' όλα έχεις και τους επικίνδυνα αδαείς δημοσιογράφους, τόσο σε συστημικά μέσα όσο και σε πιο "εναλλακτικά", να μιλούν για σβάστικες και συνομωσίες εναντίον του πολιτεύματος.

Γελάω.

Ή μαλλον κλαίω.

Ποιο πολίτευμα γαμώτο μου; Αυτό που έχει ήδη καταλυθεί τόσο απροκάλυπτα από τους κυβερνώντες;

Και ποιες  σβάστικες; Αυτές που εδώ και χιλιάδες χρόνια συμβολίζουν την καλοτυχία στις παραδόσεις τόσων και τόσων λαών; (Παραπέμπω τους αγγλομαθείς εδώ, για του λόγου το αληθές.)

Ας ξυπνήσουν μερικοί μερικοί επιτέλους. Κι όταν το κάνουν, ας μου κάνουν σινιάλο.

Άντε γιατί η Επ-Ανάσταση πολύ άργησε. Άντε να την κάνουμε γιατί έχουμε και δουλειές.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top