Select Menu

Του Αλέξανδρου Θεοδωράκη*

1. Ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές για να ενισχύσουμε το το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το μόνο ευρωπαϊκό όργανο που εκλέγεται απευθείας από τους ευρωπαίους πολίτες.

2. Συμμετέχουμε στη μοναδική αυτή πανευρωπαϊκή πολιτική κινητοποίηση, για να αναδείξουμε με την ψήφο μας τον επόμενο Πρόεδρο τηςεπόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

3. Ψηφίζουμε τους καλύτερους έλληνες υποψήφιους για να έχουμε στην Ευρώπη ικανούς αντιπροσώπους, σε μια εποχή που η Ευρώπη πρέπει να επιλέξει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει στο μέλλον.

4. Ψηφίζουμε τους καλύτερους υποψήφιους για να έχουμε τους εκπροσώπους που χρειζόμαστε στις Πολιτικές Ομάδες της ευρωβουλής, για να έχουμε έλληνες και ελληνίδες Προέδρους και Αντιπροέδρους, εισηγητές εκθέσεων και Προέδρους κοινοβουλετικών επιτροπών. Για να έχουμε αντιπροσώπους που επηρεάζουν τις εξελίξεις.

5. Συμμετέχουμε συνειδητά για να πούμε με την ψήφο μας στο Συμβούλιο Υπουργών, στις κυβερνήσεις και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι η εποχή των ανεξέλεγκτων αποφάσεων τέλειωσε, αφού οι πολίτες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ελέγχουν πλέον συστηματικά κάθε πρόταση.

6. Ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές για να διασφαλίσουμε ότι η κοινοτική νομοθεσία, μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συναποφασίζει πλέον μαζύ με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, θα έχει ποιότητα και θα εκφράζει το γενικό ευρωπαϊκό συμφέρον κι όχι τα συμφέροντα των πολυεθνικών.

7. Ψηφίζουμε ενισχύοντας παράλληλα τη δημοκρατία, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να στείλουμε στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο ένα καθαρό μήνυμα: η Ελλάδα έχει άποψη για το μέλλον της, είμαστε ένα περήφανο έθνος, η πολιτική της λιτότητας είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη.

8. Συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές για να προβάλουμε αξίες, αρχές, όραμα για τη νεολαία, να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι έχουμε στόχο την Ευρώπη της βιώσιμης ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς.

9. Ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές για να ζητήσουμε επιτακτικά μια άλλη Ευρώπη, μια Ευρώπη με ισχυρή βιώσιμη και σύγχρονη οικονομία, χωρίς ανεργία και φτώχεια, μια Ευρώπη περήφανη για το ισχυρό κοινωνικό της μοντέλο.

10. Ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές για να απαιτήσουμε ένα νεό σύστημα ευρωπαϊκής συνεργασίας στη βάση των αρχών της ισοτιμίας, του αλληλοσεβασμού, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού. Για να γίνει η Ευρώπη πρότυπο συνεργασίας και διεθνές πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.

* Ο Αλέξανδρος Θεοδωράκης είναι ένας 29χρονος Βιοκαλλιεργητής απο την Ελασσόνα με σπουδές σε Διεθνείς – Ευρωπαϊκές Επιχειρηματικές Σχέσεις, έζησε 12 χρόνια στο εξωτερικό, μιλάει άπταιστα Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά καθώς και Ιταλικά και Πορτογαλικά. Είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «κοινωνία αξιών».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top