Select Menu

Σακελλαρίδης: Ούτε μια μέρα χαμένη, αλλάζουμε την Αθήνα τώρα
«Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των exit polls.
Όπως ανέφερε, η «Ανοιχτή Πόλη» έδωσε τον αγώνα για μια Αθήνα της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας.

Ο κ. Σακελλαρίδης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ως μια πρώτη δικαίωση και ευχαρίστησε τους πολίτες. Σημείωσε ακόμη ότι «όσοι αγνόησαν τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών της λιτότητας, δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι το γεγονός αυτό αναδεικνύει ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός.

«Καλούμε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε μια πλατειά συμμαχία για το μέλλον αυτής της πόλης, για να κάνουμε μαζί την Αθήνα μια πόλη βιώσιμη και να δώσουμε δύναμη στην Αθήνα. Ούτε μια μέρα χαμένη, αλλάζουμε την Αθήνα τώρα, είναι στο χέρι μας», κατέληξε.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top