Select Menu

Ποιοι θα αναμετρηθούν με ποιους και πού μπορεί να γίνει έκπληξη
Αμφίρροπες εκλογικές μάχες βγάζουν οι κάλπες για τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με τα exit polls σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.Στην Αθήνα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εμφανίζεται να παίρνει την πρωτιά στον α’ γύρο, με δεύτερο πιθανότατα τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, και οι δυο τους θα αναμετρηθούν, όπως όλα δείχνουν στο δεύτερο γύρο.

Προβάδισμα για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα exit polls και για την περιφέρεια Αττικής, όπου η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός περνούν στο δεύτερο γύρο.

Στο δήμο Πειραιώς, Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι οι δύο υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο, με τον Θοδωρή Δρίτσα να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή.

Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει στο δήμο Θεσσαλονίκης ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, που εκτός απροόπτου θα είναι στο δεύτερο γύρο με το Σταύρο Καλαφάτη.

Άνετο προβάδισμα έχει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο απερχόμενος περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, που λογικά θα πάει στο δεύτερο γύρο κόντρα στο Γιάννη Ιωαννίδη, αν και δεν αποκλείεται να γίνει η εκπληξη από τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που δε βρίσκεται πολύ πίσω από τον υποψήφιο της ΝΔ.

Μεγάλη διαφορά καταγράφεται και για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, με τους Οδυσσέα Βουδούρη και Γιώργο Δέδε να παλεύουν για τη δεύτερη θέση και την «πρόκριση» στο δεύτερο γύρο.

Αδιαμφισβήτητο φαβορί στην περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ο Κώστας Αγοραστός, με ποσοστό που ξεπερνά το 40%, ενώ η δεύτερη θέση παίζεται μεταξύ της Ηρούς Διώτη και του Νίκου Τσιλιμίγκα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top