Select Menu


Μιλά στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την σημερινή συνέντευξη τύπου στον ΔΣΑ,για τις σκανδαλώδεις τροπολογίες και τις χαριστικές διατάξεις που ψήφισε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Τη «Μαύρη Βίβλο της Ντροπής» της διακυβέρνησης Σαμαρά παρουσίασε σήμερα στις 14.00 στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής Α΄ Αθηνών και υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε την έκδοση που καταγράφει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Σαμαρά κατά τη διετία 2012-2014, μέσα από σκανδαλώδεις τροπολογίες, χαριστικές διατάξεις και παρεμβάσεις «άφεσης αμαρτιών».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την Μαύρη Βίβλο της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου:

RAMNOUSIA

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top