Select Menu


Ήλιος: ο αστέρας του ηλιακού συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού.

Είναι σχεδόν μια τέλεια σφαίρα με διάμετρο 1,4 εκατομμύρια χιλιόμετρα (109 φορές περισσότερο από τη Γη), και η μάζα του ( αποτελεί το 99.86% της μάζας του ηλιακού συστήματος.



Η μεγαλύτερη αλήθεια όλων, είναι πως ο άνθρωπος δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τημέγιστη σημασία του Ήλιου. Δεν γνωρίζει την τεράστια δύναμή του, και τι μπορεί να πετύχει, μαθαίνοντας να δουλεύει με την ενέργεια του.

Έχουμε όλοι δει μέταλλο να λιώνει κάτω από το φως του ήλιου αλλά αυτό το βίντεο δείχνει μια φυσική πέτρα να λιώνει και να εξαφανίζεται από το συγκεντρωμένο φως του.

O Jem Stansfield βρίσκεται σε έναν ηλιακό φούρνο έρευνας στη Νότια Γαλλία, και συμμετέχει σε ένα πείραμα με την απίστευτη ενέργεια που παράγεται από το συγκεντρωμένο φως του ήλιου.



apocalypsejohn

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top