Select Menu


Γράφει η Alma Libre

Βαρέθηκα πια αυτόν τον δήθεν καθωσπρεπισμό που διαχέεται στα κανάλια. ''Καταδικάζουμε τα επεισόδια'', ''καταδικάζουμε τους προπηλακισμούς'', ''καταδικάζουμε τη βία''.
Αφού κύριοι δημοσιογράφοι θεωρείτε τους εαυτούς σας ειρηνοποιούς και καταδικάζετε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται, γιατί δεν καταδικάζετε κι αυτή την τυφλή, την ύπουλη βία που ασκούν καιρό τώρα αυτοί που μας κυβερνούν;

Βία δεν είναι η ανεργία; Βία δεν είναι να αναγκάζονται οι νέοι να φύγουν απ'την πατρίδα τους; Βία δεν είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες; Βία δεν είναι το κόψιμο μισθών και συντάξεων; Βία δεν είναι τα νομοσχέδια που ψηφίζουν νύχτα και περνούν με την ''απόλυτη πλειοψηφία'' των 152-153 βουλευτών; Βία δεν είναι τα ΜΑΤ που αποκλείουν το κέντρο, που χτυπούν ανυπεράσπιστους ανθρώπους επειδή είχαν το ''θράσος'' να αντιδράσουν; Βία δεν είναι η αυθάδεια και η βλακεία ορισμένων ανίδεων και ανειδίκευτων υπουργών; Βία δεν είναι το γεγονός ότι μας στερούν τις ζωές μας;

Για ποια βία μου μιλάτε; Στην Φασιστοκρατία του Σαμαριστάν όλα επιτρέπονται!

Αρκετά δεν καταδικάσαμε τη βία; Αρκετά δε σωπάσαμε; Αρκετά δεν κάναμε τα κορόιδα; Αρκετά δεν αποζητήσαμε μια φιλήσυχη ζωούλα; Αρκετά δεν μείναμε κρυμμένοι στις σκιές; Αρκετά δεν επικράτησε ο φόβος; Αρκετά δε θάψαμε τα όνειρά μας;

Ας ορίσουμε σήμερα, τώρα μια μέρα και μια ώρα κι ας μαζευτούμε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου στο Σύνταγμα. Ας διαδοθεί το μήνυμα της αντίστασης από στόμα σε στόμα, ας στείλουμε μηνύματα, ας το αναρτήσουμε στα προφίλ μας στο facebook, στο twitter, στα blogs...παντού!



Ας μη δειλιάσουμε αυτή τη φορά! Ας μην επαναπαυτούμε επειδή η πουλημένη και φασιστική κυβέρνηση της χώρας σκοπεύει να μας πετάξει κάποια ψίχουλα από το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα. Δεν είμαστε ζητιάνοι για να ζήσουμε με τα αποφάγια που μας δίνουν! Ας διαδηλώσουμε για μια φορά ενωμένοι, απαγκιστρωμένοι από ιδεολογίες και πολιτικές παρατάξεις. Ας διαδηλώσουμε ενάντια στη δική τους βία, την πιο αισχρή και ανήθικη που τσακίζει αξιοπρέπεια και υπολήψεις.

Πότε θα ξυπνήσουμε; Μας κλέβουν το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας! Ως πότε θα τους υπομένουμε; Ως πότε θα σκύβουμε το κεφάλι; Ως πότε θα είμαστε τα πιόνια τους; Ως πότε θα καταπνίγουμε την οργή μας; Αρκετά πια!

www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top