Select Menu


Αγαπητέ ΛΟΓΙΕ ΕΡΜΗ, επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω μια μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, μέσα στα πολιτιστικά πλαίσια της χώρας μας και να ζητήσω την βοήθειά σας, με μια κοινοποίηση, αν φυσικά θέλετε.

Πρόκειται για την ROSARTE, μια αναγνωρισμένη και αξιολογότατη παιδική-νεανική χορωδία, που για δεύτερη φορά στην πορεία της, θα συμμετέχει στην Ολυμπιάδα των χορωδιών, τον Ιούλιο στη Ρίγα της Λετονίας. 

Η Παιδική Χορωδία Rosarte ιδρύθηκε το 2008, από τη μαέστρο Ρόζη Μαστροσάββα, η οποία με την ιδιότητα της μαέστρου της παιδικής χορωδίας του Δήμου Αθηναίων, κατέκτησε και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο στην ιστορία της χρυσό μετάλλιο, στην 5η Ολυμπιάδα Χορωδιών (Κατηγορία 1 – Παιδικές Χορωδίες), που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2008 στο Graz της Αυστρίας.

Στο έμψυχο δυναμικό της Rosarte εντάσσονται παιδιά από επίλεκτες δουλειές της μαέστρου, όπως π.χ. μέλη της πρώην Παιδικής Χορωδίας του Γ΄ Προγράμματος Ε.ΡΑ., μαθητές μουσικών σχολείων κ.ά. 

Τα μέλη της Rosarte έχουν μεγάλη χορωδιακή εμπειρία, με εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η χορωδία Rosarte λειτουργεί με τρία τμήματα, prejunior, παιδικό και νεανικό, με παιδιά ηλικίας 5-19 ετών και διαθέτει ένα ευρύτατο ρεπερτόριο, το οποίο εκτείνεται από την προκλασική φωνητική μουσική, έως το σύγχρονο Broadway.

Δυστυχώς, σε χαλεπούς καιρούς, η στήριξη της Πολιτείας για τον επικείμενο διαγωνισμό, είναι ανύπαρκτη κι έτσι, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την βοήθεια, όσων ίσως μπορούν να συμβάλλουν έστω και κατ' ελάχιστο. 

Το λινκ που σας αποστέλλω, είναι ελπίζω κατατοπιστικό για σας, CHILDRENS-CHOIR-ROSARTE

Θα σας ήμασταν υπόχρεοι, αν δεχόσασταν, να κοινοποιήσετε την προσπάθεια των παιδιών μας....

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας

Ευχαριστώ θερμά!

Εβίττα Παπαγεωργιου

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top