Select Menu


Η Ουκρανία θα απαντήσει «στρατιωτικά» σε οποιαδήποτε ρωσική απόπειρα «να προσαρτηθούν» ρωσόφωνες επαρχίες στο ανατολικό τμήμα της χώρας, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο μεταβατικός πρωθυπουργός της χώρας Αρσένι Γιατσενιούκ, σύμφωνα με τον ιστότοπο της
ουκρανικής κυβέρνησης.

«Θέλω να προειδοποιήσω επίσημα τη Ρωσία: θα απαντήσουμε σθεναρά, περιλαμβανομένων των στρατιωτικών μέσων, σε οποιαδήποτε απόπειρα (της Ρωσίας) να κυριεύσει την Ουκρανία, να περάσουν τα ρωσικά στρατεύματα τα σύνορα ή να προσαρτηθούν ανατολικές ή άλλες επαρχίες» υπογράμμισε ο Γιατσενιούκ.

«Όλος ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι υπάρχει ένα τίμημα για τη σταθερότητα στον κόσμο. Υπάρχουν δύο τρόποι: είτε θύματα, είτε τα ευρώ και τα δολάρια», σημείωσε ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, αναφερόμενος προφανώς στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Μόσχας.

tribune

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top