Select Menu


Στο πλευρό του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στάθηκε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο “Καβαλιέρε”, που ηγείται σήμερα του Forza Italia, και επιχειρεί να ξανακάνει την Κεντροδεξιά πρώτη πολιτική δύναμη στην Ιταλία, απέναντι στο Δημοκρατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αναγνωρίζοντας τις προφανείς ηγετικές ικανότητες του Ρώσου Προέδρου.

Σήμερα λοιπόν, που η Δύση επιχειρεί τη διεθνή απομόνωση της Ρωσίας, εξαιτίας των εξελίξεων στην Ουκρανία και της… αφαίρεσης της Κριμαίας για λογαριασμό της Μόσχας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προειδοποίησε ότι οι κυρώσεις είναι ανιστόρητες και αναιτιολόγητες.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας μάλιστα σχολίασε ότι η τακτική που ακολουθεί η Δύση απέναντι στη Ρωσία, θα γυρίσει στο τέλος μπούμπερανγκ εις βάρος της.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top