Select Menu


Όπως ήδη είχαμε προβλέψει με το άρθρο Που πας κατακαημένη τρόϊκα;, ο κόσμος να χαλούσε, αυτό το πολιτικό σύστημα έπρεπε να μοιράσει επιταγές για άπορες κορασίδες, πριν τις εκλογές, προκειμένου να πέσει η ανάλογη ψήφος στην κάλπη. Ο πελατειακό πολιτικό σύστημα είναι πάντα εδώ.

Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό των 500 εκατομμυρίων που ανήγγειλε χθες η κυβέρνηση, θα πάει για αναδρομικά των δικαστών που μόνοι τους αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να μειωθούν οι μισθοί τους, καθώς και στους ένστολους. Δηλαδή στους βασικούς πυλώνες στήριξης του συστήματος. 

Ο Όλι Ρεν όμως δήλωσε χθες, πως το πρωτογενές πλεόνασμα είναι προϊόν δημιουργικής λογιστικής και ότι το ποσόν που θα μοιραστεί, θα εξασφαλιστεί από άλλα ισοδύναμα μέτρα, που μεταφράζεται προφανώς σε περισσότερους φόρους.

Ακόμα και εκείνα τα ποσά που θα δοθούν σε άλλες κατηγορίες του πληθυσμού, στην πραγματικότητα θα ξαναγυρίσουν στο κράτος, μέσω του ΦΠΑ, με μόνο τέσσερις αλλαγές χεριών.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top