Select Menu


Ότι πιο ανώμαλο και απάνθρωπο υπάρχει στον πλανήτη, όλως τυχαίως γίνεται “εκλεκτός της δύσης”.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο προέβαλλε χθές ρωσικό κανάλι το οποίο πιθανότατα είναι προϊόν υποκλοπής από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Στο βίντεο εικονίζεται ο αρχηγός του «Δεξιού Τομέα» της Ουκρανίας, βασικό στέλεχος της πραξικοπηματικής κυβέρνησης που αναγνωρίζει η “πολιτισμένη” δύση, Αλεξάντρ Μουζίτσκο σε κάποιες ιδιαίτερες σαδομαζοχιστικές στιγμές του.

Πιο συγκεκριμένα ο Μουζίτσκο καταγράφεται καθισμένος οκλαδόν σε ένα πρόχειρο σεντόνι στο πάτωμα και μπροστά του σε μια πολυθρόνα εναλλάσσονται δύο καλίγραμμες κοπέλες ντυμένες με σέξι μαύρα ρούχα. Και τι κάνουν; Τον χτυπούν εναλλάξ με δύναμη με τις μπότες τους κατευθείαν στο πρόσωπο κι εκείνος δείχνει να το ευχαριστιέται!


Από τον ουκρανό ναζιστή με τις ζαρτιέρες, μέχρι κάτι δικά μας παλληκάρια που φιγουράρουν ως “εκλεκτοί συνομιλητές” ή δημαρχάρες των νταβατζήδων. Δεν είναι τυχαίο. 

Η… ανωμαλία και η ανηθικότητα παράγει αχυρανθρώπους έτοιμους να εκστομίσουν “ναι σε όλα” για οποιονδήποτε αντιλαϊκό σχεδιασμό των παγκόσμιων τοκογλύφων…

Όπως οι μέντορες τους στο τρίτο ράιχ, που μέσα από τις νεκροκεφαλές φορούσαν ζαρτιέρες…

Δείτε τον Αλεξάντρ Μουζίτσκο σε δράση στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα:


Επιμέλεια: logiosermis
Με πληροφορίες απο koolnews και olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top