Select Menu

   Ο Παναγιώτης Τραπάτσας παρουσιάζει τις “κάρτ ποστάλ” του από πέντε ιταλικές πόλεις

Ο Παναγιώτης Τραπάτσας είναι 21 ετών, και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την ερασιτεχνική φωτογραφία, με αποτελέσματα τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Τον τελευταίο καιρό ο Παναγιώτης βρίσκεται στην Ιταλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του και φωτογραφίζοντας ακατάπαυστα.

Χωρίς να έχει δημοσιευτεί πουθενά αλλού ως τώρα, ο νέος φωτογράφος παρουσιάζει τη δουλειά του, και μοιράζεται μαζί μας μερικές σημειώσεις από τα ταξίδια του ως τώρα.

Παρακάτω, απολαύστε 35 πανέμορφες φωτογραφίες


από τη Ρώμη, τη Σιένα, την Φλωρεντία, την Πίζα και το San Gimignano, καθώς και ένα εντυπωσιακό time lapse βίντεο από τη Σιένα, την “πόλη-μουσείο” της Τοσκάνης. Μαγευτικές.. Τον τελευταίο καιρό ήθελα πολύ να ταξιδέψω, αλλά και να ζήσω λίγο μόνος καθώς είχα απογοητευτεί από την καθημερινότητα της Αθήνας. Έτσι, βρήκα σαν λύση το πρόγραμμα Erasmus. Εδώ και ένα μήνα βρίσκομαι στην Ιταλία, στη Σιένα παρακολουθώντας μαθήματα Ιταλικών. και για τους επόμενους πέντε μήνες θα ζήσω στο Παλέρμο, στη Σικελία.”

Ρώμη

Τη Ρώμη την επισκέφθηκα για πέντε ημέρες. Ήταν η πρώτη μου στάση. Είναι μία υπέροχη πόλη με ατελείωτα αξιοθέατα.. Αξίζουν όλα. Σιένα

Έπειτα ακολούθησε η Σιένα.

Η Σιένα είναι μια μικρή σχετικά μεσαιωνική πόλη με 50.000 κατοίκους. Για το μέγεθός της έχει όμως πάμπολλα αξιοθέατα, και άλλους τόσους φοιτητές από ολόκληρο τον κόσμο.















  
                                                                            http://gr.celebrity.yahoo.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top