Select Menu


Ένα παλιό προπολεμικό τραγούδι του Νίκου Χατζηαποστόλου που τραγούδησε η Αλίκη Βίτσιου με τον Πέτρο Επιτροπάκη, έλεγε πως "η πρώτη αγάπη δεν λησμονείται δεν ξεριζώνεται απ' την καρδιά".

Αλήθεια είναι πως όσα χρόνια κι' αν πέρασαν δεν μπορούμε να ξεχάσουμε μια συμμαθήτριά μας στο γυμνάσιο που της γράφαμε ερωτικές επιστολές και όταν την πρωτοφιλήσαμε νοιώσαμε τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και πως το παντελόνι μάς έπεφτε στενό.

Από τότε ζούμε με την ανάμνηση της πρώτης αγάπης, που όσα χρόνια κι' αν πέρασαν δεν λησμονείται, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα για λόγους σκοπιμότητας.

Όταν όμως είσαι νέος δεν έχεις μόνο ερωτικές ανησυχίες, αλλά και πολιτικές οπότε πλησιάζεις τον πολιτικό χώρο που πιστεύεις πως σε εκφράζει ή παίρνοντας από πίσω καμιά γκόμενα και καταλήγεις με ένα πινέλο να κολλάς αφίσες .

Όπως η θρησκεία θέλει πιστούς, έτσι και το κόμμα θέλει ανθρώπους απόλυτα αφοσιωμένους να περνάνε τη γραμμή του, αλλά και νέους για τα τρεχάματα και τις αφισοκολλήσεις .

Στην εκκλησία μπορείς και να μη πας να παρακολουθήσεις τη λειτουργία, αλλά στο κόμμα είναι αδύνατον να μη πας να ακούσεις τον ινστρούχτορα που θα μιλήσει για τα μεγάλα κεφάλια της παράταξης, για διεθνισμούς και ταξικούς αγώνες που πρέπει να δοθούν κατά της κεφαλαιοκρατίας, για την ισότητα των λαών.

Να δακρύσεις μπροστά στις φωτογραφίες των Λένιν, του Τρότσκι, του Μπακούνιν, του Στάλιν του Μάο.

Σε μπολιάζουνε κυρίως με τα νάματα της αριστεράς, σου δίνουνε και ένα πανό και τρέχεις στις πορείες και στις διαδηλώσεις κατά του καπιταλισμού.

Τα χρόνια περάσανε και οι έφηβοι δε γίνανε μόνο άντρες, μεταλλαχτήκανε, αλλάξανε παράταξη, μετακινηθήκανε από το αριστερό ψαλτήρι στο δεξιό, φορέσανε γραβάτες, και τους βλέπεις ξαφνικά μπροστάρηδες να σου ξεφουρνίζουνε ιδέες αντίθετες από αυτές που πρεσβεύανε πριν από λίγα χρόνια.

Οι Βαρόνοι των ΜΜΕ και των MEDIA στα νιάτα τους ήταν μέλη της μόνης αριστερής νεολαίας της ΕΠΟΝ.

Μεγαλοδημοσιογράφοι, οι πιο γνωστοί τηλεπαρουσιαστές που επηρεάζουν την κοινή γνώμη, ακόμα και σύμβουλοι δεξιών Πρωθυπουργών ήταν ΕΠΟΝίτες.

Αρχίσανε να κάνουν παρέα με γιάπηδες του Χάρβαρντ που δεν πείνασαν και δεν δούλεψαν ποτέ τους και αυτός ο αχταρμάς που δημιουργήθηκε αποτέλεσε την νομενκλατούρα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής που είναι υπεύθυνη για την κατάντια της σημερινής Ελλάδας.

Η αγέλη των αγριόσκυλων που έχει επιτεθεί στην έρμη την πατρίδα, είναι απόγονοι δοσιλόγων συνεργατών των Γερμανών και των αριστερών σφαγέων του εμφυλίου.

Όλοι αυτοί που μεγάλωσαν με τα νάματα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς είναι δυνατόν να ξέχασαν έτσι άσπλαχνα την πρώτη τους αγάπη;

Όχι δεν την ξέχασαν, αλλά η κονόμα βλέπετε δεν έχει ιδεολογία, την οποία όμως καπηλεύονται για να ξεγελάσουν τους εναπομείναντες ιδεολόγους. (Κορόιδα).

Τη δόξα και ιδιαίτερα το χρήμα ουδείς το περιφρόνησε κι' ας λένε οι σοφοί ότι θέλουν.

Είναι αριστεροί, αλλά επενδύουν καπιταλιστικά, είναι αριστεροί αλλά είναι χωμένοι σε δεξιές χρυσοφόρες κυβερνητικές θέσεις .

Αριστεροί ήτανε μέχρι να αρπάξουνε την κουτάλα και μετά μετατραπήκανε σε sef της διαπλοκής και της αρπαχτής.

Τι εστί αριστερά το ξέρουμε γιατί το ζήσαμε !

Τα ιστορικά γεγονότα είναι πρόσφατα και δεν χρειάζονται υπενθύμιση.

Δυο Πρωθυπουργούς ΤΡΟΤΣΚΙστές είχαμε, τον Παπανδρέου με το ζιβάγκο και τον φον Ελαιών Τάπας (Κ. Σημίτης) και τώρα περιμένουμε να τριτώσει το κακό με το να έρθει ο Τσίπρας να μας σώσει.

Κούνια μας κούναγε ! Μυαλό δεν βάζουμε όσα κι' αν τραβήξουμε.

Ο Αντρέας "έδιωξε" τις βάσεις του θανάτου για να φτιάξει ροζ βίλλα και στρατιές τεμπελχανάδων συνδικαλιστών , ο Ελαιών Τάπας μας έχωσε ξυπόλητους στ' αγκάθια της ευρωπαϊκής ένωσης και ο Τσίπρας θα ανοίξει τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες, θα δεχτεί να πάρουν το όνομα Μακεδονία τα Σκόπια και κάνει το παπί για το νέο σχέδιο Ανάν που θα δώσει την τελική λύση και απώλεια του Κυπριακού Ελληνισμού και θα μας διασκεδάζει με παρελάσεις των απανταχού της γης "αδελφάτων" ενώ εμείς θα χορταίνουμε με φτερά και πούπουλα.

Για το Γιωργάκη τι να πω; Αυτός δεν έμαθε να έχει ιδεολογία. Η μόνη του έγνοια είναι τα ντόλαρς και τα ταξίδια .

Επί των ημερών του σπαταληθήκανε τεράστια ποσά σε κολλητούς του με προκάλυμμα τις διάφορες ΜΚΟ για την αφαίμαξη ενός αφελούς λαού, ενώ λέγανε πως βγάζουν νάρκες απ' του διαόλου τη μάνα, τις κουβαλάγανε όλες εδώ και ναρκοθετούσαν την ελληνική οικονομία.

Για να τελειώνουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία με όλους αυτούς τους υπάρχοντες πολιτικούς που η ιδεολογία τους είναι να πάρουνε την εξουσία, να κυκλοφορούν με τις κρατικές λιμουζίνες και συ κορόιδο ψηφοφόρε να τσακώνεσαι με το φίλο σου για ιδεολογίες.

Επιλέξτε τα κόμματα που ειλικρινά μιλάνε για Πατρίδα και το πως θα βγούμε από το αδιέξοδο που μας χώσανε όλοι αυτοί οι αριστεροδεξιοί απατεώνες πολιτικοί μας.

Θεόφιλος Αιγινήτης 
 Ζωγράφος - Συγγραφέας

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top