Select Menu


Στην μεγάλη παράσταση παίζουν παντού οι ίδιοι κλόουν...

1) "τυχαίος ανεξάρτητος αγανακτισμένος φοιτητής" βγαίνει στην TV , 2) "βαστάζος μεγαφώνου στον ΣΥΡΙΖΑ" , 3) "αυθόρμητα αγανακτισμένος αντιρατσιστής" που επιτίθεται στον Βαρβιτσιώτη. Βλέπετε ότι οι μαϊμού επαναστάτες παίζουν παντού. 

Το σύστημα δημιουργεί με τους δικούς του ανθρώπους .. και τη δράση και την αντίδραση ...γιατί απλά δεν θέλει να μας κουράζει και να μας αγχώνει. 

Είναι πολύ βολικό να καθόμαστε στ' αβγά μας "σίγουροι" ότι κάποιοι εκεί έξω κάνουν αγώνα για το δικό μας καλό. Άλλωστε για τον μέσο πολίτη χωρίς εμπειρία στημένων επεισοδίων... οποιαδήποτε στενή επαφή με ΜΑΤ , δακρυγόνα ,πέτρες και ρόπαλα προκαλεί τουλάχιστον τρόμο.

Οι κλόουν του συστήματος ακολουθούν τις ανάγκες της παράστασης . Οι μαϊμού "αγανακτισμένοι" κάνουν πως συγκρούονται με τους προστάτες της "νομιμότητας" ..και η ατμόσφαιρα γεμίζει ένταση από το πουθενά ...και ΜΟΝΟΝ στο μυαλό μας. 

Γαλάζια σκάνδαλα ανεβαίνουν στην ατζέντα της ημέρας και τα ΜΜΕ δημιουργούν την κλασική προεκλογική εντύπωση παρακμής που όλως τυχαία εμφανίζεται σε όλες τις κυβερνήσεις λίγο πριν αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών. Κάτι σαν ..."φυσικό κι επόμενο" ..σχεδιασμένο στην τελευταία του λεπτομέρεια.

Μοιραία την "αυταρχική" και φορτωμένη με δεκάδες γαλάζια σκάνδαλα Νέα Δημοκρατία (βλέπε Γιακουμάτο) θα πρέπει να τη διαδεχθεί ο αμόλυντος ΣΥΡΙΖΑ ... στου οποίου την κολυμπήθρα ... "καθάρισε" και επαναπροτείνεται ...όλο το σκουπιδομάνι και οι γενίτσαροι του ΠΑΣΟΚ. 

Σ' όλους αυτούς τους πράσινους εγκληματίες των μνημονίων και της καταστροφής ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ..."Καλωσήρθατε, παρακαλώ περάστε όπως είστε". 

Με την ευκαιρία της υιοθεσίας όλων των πράσινων λαμόγιων ανάσαναν και χιλιάδες πρασινοφρουροί ... που δεν ήξεραν ποια συμμορία πρέπει να ακολουθήσουν για να αισθάνονται ασφαλείς .

Συμεών Σίμος Σταυρακίδης

ΥΓ. 

Τους ίδιους κλόουν χρησιμοποιεί και η ΝΔ. Ενδεικτικά θυμίζουμε όταν ο Αντώνης Σαμαράς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή στον "ενικό" και την στιγμή που ήρθε η ώρα να ρωτήσουν οι πολίτες, απέναντι απο τον πρωθυπουργό βρέθηκε "τυχαία" ο Αλέξανδρος Μίχας, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ και πρώην Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών και Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής (δείτε το προφίλ του στο blogger).


Τι δύσκολες ερωτήσεις θα έκανε άραγε ο ΟΝΝΕΔίτης στον πρόεδρο του;! Θα τον στρίμωξε στην γωνία…!

Όπου και να κοιτάξει κανείς η ίδια σαπίλα...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top