Select Menu


Όποιος αναγνωρίζει το χρέος,που οι προδοτικές κυβερνήσεις δημιούργησαν με μίζες,θαλασσοδάνεια,κομματικές επιδοτήσεις,ΜΜΕ και τράπεζες,ως χρέος του λαού ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Αυτοί ΟΛΟΙ οι καραγκιόζηδες ,κομματικοί εγκάθετοι το δημιούργησαν υπηρετώντας ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ εν αγνοία μας,κοροιδεύοντας το λαό και καταληστεύοντάς τον τόσα χρόνια!

Ακόμα κι από τους ληστρικούς φόρους μας κατέκλεβαν που έφταναν και περίσσευαν για να έχουμε το πιο τέλειο κι άρτιο σύστημα παιδείας και υγείας!Έκλεβαν σχεδόν το 50%από τα χρήματα του λαού και πρόσθεταν και χρέος για να υπηρετήσουν τη ντόπια ολιγαρχία,τους κομματικούς τους εγκάθετους και βέβαια τους ξένους τοκογλύφους,που ήδη πήραν πίσω τα λεφτά τους πάνω από τρεις φορές!

Δεν απελευθερωθήκαμε ποτέ από το '21,που μας έφεραν τα κόμματα,για να μας ελέγχουν και τον Όθωνα μετά που μας φόρτωσε χρέος!Τώρα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία στην ιστορία μας να απελευθερωθούμε και να υπάρξουμε ως εθνικά και νομισματικά ανεξάρτητο κράτος!

Τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να απελευθερωθούμε από το τρυκάκι του "αριστερού","δεξιού","κεντρώου",που μας "πουλούσαν"και να αποφασίσουμε να μην υπάρχουμε πια σαν ελεγχόμενο "κοπάδι",πελάτες των κομματικών τους παραμάγαζων,που τα ίδια αφεντικά τα ελέγχουν όλα!
Εκμεταλλεύονται το θυμικό,τις ανάγκες μας και μας λένε μόνο ό,τι θέλουμε να ακούσουμε,γιατί έχουν επιτελεία,που γνωρίζουν πολύ καλά την ψυχοσύνθεση και τις ανάγκες μας!

Μόνο αν βγούμε από τα "καλούπια",τις νόρμες που στήσανε για να μας ελέγχουν,μόνο αν αποδειχτούμε "απρόβλεπτοι"γι'αυτούς κι εγκαταλείψουμε όλη τη ντροπιαστική "λογική"της ανάθεσης της μοίρας μας στα μαντριά και στους "σωτήρες"που μας "δείχνουν,υπάρχει ελπίδα!Μόνοι μας,ο καθένας από το δικό του μετερίζι,θα πολεμήσουμε το "θηρίο",έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας,αναλαμβάνοντας τη δύναμη,που μας κλέβουν και εγκαταλείποντας τα "μαγαζάκια"της φρίκης!Τώρα είναι η ώρα του κοινού μας αγώνα για τη διεκδίκηση του δίκιου μας,της λαικής μας κυριαρχίας και της κοινωνικής μας απελευθέρωσης.Εμείς οι ίδιοι κρατάμε την τύχη της πατρίδας μας στα χέρια μας,όπως και τις ζωές μας...

Ας χειραφετηθούμε λοιπόν από τις αυταπάτες και τη φαντασίωση που μας πουλούσαν,κι ας υπάρξουμε επιτέλους μόνο ως Έλληνες,ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ,γιατί η πατρίδα χάνεται και μαζί της κι όλοι εμείς και τα παιδιά μας!

Καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα!
Ένας επαμίτης.
www.freepen.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top