Select Menu

Η Dr. Ruth B. Drown είναι η μεγαλύτερη μορφή της Ραδιονικής, την κυνήγησαν μέχρι εξόντωσης, γιατί έβγαζε αξονικές φωτογραφίες, τομογραφίες εξ αποστάσεως με ένα φιλμ και δέκα ποτενσιόμετρα. Έκανε απόλυτα σωστές διαγνώσεις εξ αποστάσεως και θεράπευε επίσης. Όλα αυτά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό απ’ το γνωστό κατεστημένο. Ειδικά όταν άρχισε να κάνει αξονικές φωτογραφικές τομές σε φωτογραφίες από UFOs. !!!

«Ο καιρός είχε φτάσει να συναντήσω τον τρίτο από τους τιτάνες μας. Το να την γνωρίζω, να την αγαπώ και να την υπηρετώ στα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν για μένα ένα σπάνιο προνόμιο. Μπορεί να έχετε ακούσει πολλά από τα επιτηδευμένα ψέματα που κυκλοφόρησαν για την Ruth B. Drown. Αφήστε με να σας πω την αλήθεια.» Trevor James Constable στο βιβλίο του The Cosmic Pulse of Life.

Με τα χρόνια άκουγα για την Ruth Drown αναφορικά με την Ραδιονική, έως ότου έπεσα στο βιβλίο του Trevor Constable The Cosmic Pulse of Life (1976). Οι άλλοι δυο τιτάνες του Trevor ήταν ο Wilhelm Reich (του οποίου υπήρξε μαθητής) και ο Rudolf Steiner! Δεν θα γνωρίζαμε πολλά για τα απίστευτα κατορθώματα της Dr. Ruth B. Drown και θα είχε μείνει μεταξύ των τότε ελάχιστων μαθητών της Ραδιονικής, αν δεν είχε παρουσιαστεί ο Trevor Constable.

Μια σύντομη βιογραφία της Ruth Drown: Γεννήθηκε το 1892 στο Greeley, Colorado. Ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας φωτογράφος και έμαθε όσα ήξερε στην νεαρή Ruth όλες τις φωτογραφικές διεργασίες. Χρόνια αργότερα αυτό το υπόβαθρο θα έπαιζε ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Radio Vision, μια εφεύρεση τέτοιας ανεκτίμητης σημασίας για την ιατρική που θα έπρεπε να την είχε οδηγήσει στο βραβείο Νόμπελ, όπως αναφέρει κι ο Ken Adachi

Αντίθετα, η δουλειά της, οι εφευρέσεις της, η τιμή της και τελικά η ζωή της, όλα τσακίστηκαν από μια υπολογισμένη σφαγή, οργανωμένη από τους Μικρούς Άνδρες της Μεγάλης Ιατρικής που χρησιμοποίησαν τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ και τους κυβερνητικούς τσομπανοτραβόλτες να την καταστρέψουν. Αυτά τα τσακάλια της απληστίας και της διπροσωπίας φαίνεται ότι πάντοτε επιφυλάσσουν τα χειρότερα βασανιστήρια για αυτούς που θα απελευθέρωναν τον άνθρωπο απ’ το να υποφέρει.

Όπως στην περίπτωση του Dr. Royal Raymond Rife που οι μεγάλες του ανακαλύψεις στην έρευνα του καρκίνου, καταστράφηκαν από την ίδια την ιατρική μαφία. Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !

*O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση.

*Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε τις συσκευές που βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες κατασκεύασε με πάρα πολύ κόπο. Εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον Cryptocides primordiales και κατέστρεψε όλους τους όγκους. Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του The Cancer Cure That Worked.

*Όταν ο Rife βγήκε δημόσια το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρηματοδότησε μια ειδική ιατρική μονάδα να μελετήσει την νέα θεραπεία σε άρρωστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε. Μετά από 130 ημέρες όλοι είχαν θεραπευθεί χωρίς καμία παρενέργεια από την θεραπεία.

*O επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.

*Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.

Ο διωγμός της Dr. Drown ήταν αξιοσημείωτος, τόσο για το συνεχιζόμενο μαρτύριο από τους επικριτές της όσο και για την επιμονή της να επιβιώσει, παρά τον αδυσώπητο εμπαιγμό που υφίστατο εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.

Τι ακριβώς έκανε η Ruth Drown για να τραβήξει τους λύκους στην πόρτα της; Ειπωμένο απλά, πέτυχε εκεί που οι «μικρό-μέγαλοι» άνδρες της ιατρικής είχαν αποτύχει και την μισούσαν για αυτό. Ανέπτυξε εκλέπτυνε ένα μέσο διαγνώσεως, θεραπείας, και οπτικής αναπαραστάσεως σε μια φωτογραφική πλάκα οποιαδήποτε αξονική τομή (σε φωτογραφία) των άρρωστων οργανισμών, ιστών η οργάνων που εκείνη διάλεγε. Ξεπερνώντας μαζικά οτιδήποτε προσέφερε η οργανωμένη ιατρική στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, και από όταν ακόμη και σήμερα προσφέρει η ιατρική.

Το θαυμαστό ταξίδι που την μετέφερε στην κορυφή της επιτυχίας είναι πλέον το υλικό των θρύλων.

Διάβασε την συνέχεια στο orgonodrome.gr 

Στην 1η φωτογραφία μενταγιόν οργονίτης του orgonodrome, που βασίζεται στην τεχνολογία και στα αξιώματα του Κβαντικού Αιθερα.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top