Select Menu

Παραμένει άλυτο το ζήτημα των μαθητών που πλήττονται από ασιτία, με περίπου 1.000 σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα-για την ακρίβεια 975 μέχρι στιγμής- να έχουν ανάγκη από επισιτιστική βοήθεια.

Τουλάχιστον 145.000 μαθητές έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του υποσιτισμού, αριθμός τριπλάσιος από τους 50.000 μαθητές που εξυπηρετεί το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής του Ινστιτούτου «Prolepsis».

Τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο αποτυπώνουν το μέγεθος των δυσκολιών που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα Ελληνικών οικογενειών, τη στιγμή που οι αιτήσεις συμμετοχής σύμφωνα με το Ινστιτούτο, έχουν διπλασιαστεί (από 500 τον πρώτο χρόνο).

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα εξυπηρετεί 305 σχολεία με 44.697 μαθητές, ενώ από αυτή τη χρονιά αναμένεται τα καλυπτόμενα σχολεία να ξεπεράσουν τα 320, εξυπηρετώντας 50.000 μαθητές.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top