Select Menu


Η ελληνική πολιτικοοικονομική ολιγαρχία θα πρέπει επιτέλους να αφεθεί μόνη της απέναντι στον ελληνικό λαό. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ποιος είναι ο πραγματικά υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και για όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα που λαμβάνονται τώρα εναντίον του.

Δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από τον «μπαμπούλα» της τρόϊκας και των κάθε είδους ξένων συμφερόντων και ξένων δυνάμεων. Αν δεν γίνει κάποια στιγμή αυτή η ιστορική «αναμέτρηση» της υπεύθυνης άρχουσας τάξης με την ελληνική κοινωνία, αν δεν σταματήσει πλέον η αυτονομία της απέναντι στην τελευταία, δεν πρόκειται να επέλθει ποτέ κάθαρση και ξεκαθάρισμα των κοινωνικών ρόλων. Αν η τρόϊκα θέλει πραγματικά το καλό της ελληνικής κοινωνίας και ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη, θα πρέπει να αφήσει την ελληνική ολιγαρχία να «αναμετρηθεί» με την ελληνική κοινωνία. Το θέλει όμως;

Πανικόβλητη αυτή τη στιγμή η ελληνική ολιγαρχία ρίχνει στην πυρά κάποια περιφερειακά της υποχείρια ή πολιτικά τελειωμένα στελέχη της, για να ικανοποιηθεί η κοινωνία. Αυτό όμως δεν αρκεί πλέον. Η συνεχιζόμενη πλήρης οικονομική καταστροφή των Ελλήνων, λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής της λαϊκής οργής και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο ανακάτωμα της πολιτικής και οικονομικής «τράπουλας» μέσα στην ελληνική κοινωνία, για πρώτη φορά στην μεταπελευθερωτική της ιστορία.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top