Select Menu

Υπάρχουν μερικές φορές κάποιες περίεργες συμπτώσεις (που βέβαια δεν είναι καθόλου περίεργες), αλλά που εξυπηρετούν πολύ καλά όλους αυτούς που δημιουργούν αυτές τις περίεργες συμπτώσεις.

Και εξηγούμαι. Κάθε φορά που θα ξεσπάσει ένα σκάνδαλο που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, με πρωταγωνιστές πρώην ή νυν υπουργούς (και ενίοτε πρωθυπουργούς), κατά ένα περίεργο τρόπο τσουπ, ξαφνικά, ξεπετάγεται και μία πολιτική παραφυάδα, που μας τραβάει την προσοχή από το μείζον πολιτικό σκάνδαλο και μας στρέφει στην παραφυάδα.

Αυτές τις μέρες έχουμε φρικάρει όλοι μας με όσα συνέβαιναν τα τελευταία 20 χρόνια με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα και τα δισεκατομμύρια που άλλαζαν χέρια μέσα σε μία νύχτα. Απίστευτος πολιτικός βόρβορος, κανονικοί ληστές με τη γραβάτα, ανακατεμένοι υπουργοί, παρατρεχάμενοι υπουργών, διάφοροι «δάγκες» τοποθετημένοι από υπουργούς σε καίριες θέσεις για τα εξοπλιστικά και πάει λέγοντας. Απίστευτη και η διαπλοκή που διαπερνάει τις κυβερνήσεις Α. Παπανδρέου, Κ. Σημίτη, Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Και εκεί που αποκαλύπτεται όλος αυτός ο οχετός και καθημερινά ζούμε τις βρωμιές πολιτικών και κρατικών παραγόντων, τσουπ πετάγεται μπροστά μας ο Λιάπης με τις πλαστές πινακίδες και το σπίτι στο Καρπενήσι, τσουπ πετάγεται μπροστά μας το '25ευρω' στα νοσοκομεία και τσουπ βρίσκουμε μπροστά μας και μια άλλη ιστορία με το σπίτι του Καμμένου στην Ικαρία.

Και εκεί που ανακαλύπτουμε έντρομοι ποιοι μας κυβερνούσαν και ποιοι μας έκλεβαν, μας πετάνε στα μούτρα δύο ιστοριούλες με Λιάπη και Καμμένο και αρχίζουμε να συζητάμε με ποια γκόμενα πήγε ο Λιάπης στη Μαλαισία, αν είναι η ίδια γκόμενα που πάει στο σπίτι του στο Καρπενήσι, με ποια λεφτά έκανε το σπίτι του στην Ικαρία ο Καμμένος και γιατί ο Άδωνις με το που μπήκαμε στο 2014 έβγαλε μπροστά μας το «φασόλι» με το 25ευρω στα νοσοκομεία, που ήδη έχε δημιουργήσει κοινωνικό σάλο και πολιτικές συζητήσεις. Είναι φανερό πλέον ότι έτσι «κουκουλώνουν» τα μεγάλα σκάνδαλα και τις μεγάλες αρπάχτρες του δημοσίου χρήματος και στρέφουν την κοινή γνώμη σε ασήμαντα θέματα.

Ξυπνάτε.

newsbomb.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top