Select Menu

«Δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια προσαρμογής»
Στα θετικά που θα προκύψουν από την τραπεζική ένωση που έχει αποφασιστεί αναφέρεται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος με άρθρο του στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ της Κυριακής».Ο κ. Προβόπουλος υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως «κύριες επιδιώξεις της οικονομικής πολιτικής πρέπει να είναι η εξασφάλιση βιώσιμων και διευρυνόμενων πρωτογενών πλεονασμάτων, ο εξορθολογισμός και η εξυγίανση του δημόσιου τομέα και η επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών».

Ο διοικητής της ΤτΕ, τονίζει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια προσαρμογής και προσθέτει ότι «προϋπόθεση για να επαληθευθούν οι θετικές προσδοκίες είναι ότι η οικονομική πολιτική θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους που έχουν τεθεί»

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top