Select Menu

" η κότα όταν πίνει νερό κοιτάει το Θεό" λέει ο λαός μας για να εκφράσει την υποχρέωση της ευγνωμοσύνης.

Στις δημοσκοπήσεις, αν είναι σωστές και όχι φτιαχτές, βλέπω πως το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. παραμένει σε χαμηλά ποσοστά, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει ο αρχηγός του για την καταπολέμηση της διαφθοράς και είναι το κόμμα που μάχεται και πασχίζει να καταργήσει τα μνημόνια.

Σήμερα αν η δικαιοσύνη έχει βάλει χέρι σ' όλους αυτούς που έχουν αρπάξει από το ΤΤ τα θαλασσοδάνεια , οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στις πολυετείς προσπάθειες που έχει καταβάλει ο Πάνος Καμμένος και στις καταγγελίες του για να αποκαλύψει τους απατεώνες που σπεκουλάρισαν στην πτώχευση της Ελλάδας με τα CDS.

Βέβαια ορισμένοι πολιτικοί, παρέα με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι εγκάθετοι κοντυλοφόροι τους, έχουν επιδοθεί σε λυσσαλέο πόλεμο κατά του προσώπου του κ. Πάνου Καμμένου, αποκαλώντας τον γραφικό και τρελό, επειδή θίγονται τα συμφέροντά τους και γιατί κινδυνεύουν να πάνε φυλακή για τις εγκληματικές ενέργειές τους.

Όλος αυτός ο πόλεμος γίνεται για ένα μόνο λόγο. Θέλουν να αρπάξουν τους ψηφοφόρους του κόμματος των ΑΝ. Ελ. προσπαθώντας να τους πείσουν πως ο αρχηγός τους είναι και αυτός απατεώνας.

Με πηχυαίους τίτλους στις εφημερίδες τους τον κατηγορούν για φοροδιαφυγή και για ένα σωρό άλλες παρανομίες, πότε με κότερα και πότε με παράνομους ξενώνες, που τα τηλεοπτικά κανάλια τους με σκοπιμότητα τις επαναλαμβάνουν.

Όταν ο κ. Καμμένος καταφεύγει στη δικαιοσύνη διαμαρτυρόμενος πως όλα όσα τον κατηγορούν είναι συκοφαντίες και όταν τελικά βγαίνουν οι δικαστικές αποφάσεις που τον απαλλάσσουν από αυτές, δεν ακούω κανένα μεγάλο κανάλι να τις ανακοινώνει και οι φυλλάδες τους τις καταχωνιάζουν στις μέσα σελίδες.

Θέλω να πιστεύω πως αυτοί που ακόμα εμπιστεύονται τους ΑΝ. Ελ. είναι γιατί με τις καταγγελίες του Π. Καμμένου γυρίζουν πίσω στην Ελλάδα κάμποσα εκατομμύρια και αν πάει φυλακή ο Σημίτης και κυρίως η οικογένεια Παπανδρέου που είναι υπεύθυνη για της καταβαράθρωση της πατρίδας μας και της αξιοπρέπειάς μας, θα οφείλεται κυρίως στις προσπάθειες του Καμμένου που έβαλε το χέρι του στην τρύπα με τα φίδια αδιαφορώντας για τους κινδύνους.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που καταβάλλει το κόμμα αυτό και να μη φανούν αχάριστοι, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και τις απειλές αυτών που θέλουν το δικό τους καλό και όχι το δικό μας.

Πιστέψτε με, μ' αυτά που γράφω δεν υπερασπίζομαι τον κ. Καμμένο τον οποίο δεν γνωρίζω, αλλά πιστεύω πως υπερασπίζομαι το δίκιο και την υποχρέωση που πρέπει να έχουμε απέναντί του για τους αγώνες που δίνει για το συμφέρον της Ελλάδας.

Εάν αύριο βγεί καταδικαστική απόφαση εναντίον του θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ πως έκανα λάθος στις κρίσεις μου.

Όχι όπως την καταδίκη του να μη μπορεί να αποκαλέσει λαμόγιο τον Αντρίκο, τον αδελφό του δολοφόνου της Ελλάδας.

Όλα τα κόμματα διακηρύσσουν πως δίνουν αγώνες κατά του μνημονίου και κατά της διαφθοράς και μόνο κατά τη γνώμη μου οι ΑΝ. ΕΛ. δίνουν πραγματικό αγώνα και όχι θεωρητικό για την έξοδο από το αδιέξοδο των μνημονίων που βρισκόμαστε.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
 
πηγή: theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top