Select Menu


Με την τελευταία υπόθεση του Κάντα, όπου οι μίζες και τα εκατομμύρια σφυρίζανε γύρω με καταπληκτική άνεση ήρθε και έδεσε το γλυκό των κυβερνήσεων Σημίτη.

Δεν θα συζητήσω τα λεφτά που φάγανε, ούτε τα λαδια που πληρώσαμε για εξοπλισμούς που πρώτα απ όλα εξασφαλίζανε την μίζα τους.

Απλά θα αναρωτηθώ πως μετά από τον Τσουκάτο που παραδέχτηκε ότι πήρε λεφτά από την Siemens και τα μοίρασε το ΠΑΣΟΚ, τον Μαντέλη που δικάζεται για μίζα από την Siemens, τον Πάχτα που αποπέμφθηκε για την υπόθεση Στέγγου και που κατηγορείται, τουλάχιστον από την αντιπολίτευση, για την υπόθεση της Eldorado Gold, τον Γιάννο με τα κρυμμένα εκατομμύρια στην Ελβετία, τον Άκη στην φυλακή και τον Κάντα να δίνει ονόματα πολιτικά και ιδιωτών που χρηματίστηκαν, πως είναι δυνατόν οι 58 “κεντροαριστεροί” να στηρίζουν και να παίζουν με τον Σημίτη;

eleutheriellada

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top