Select Menu


Οι προκλήσεις των Σκοπιανών τον τελευταίο καιρό, μέσω δηλώσεων για το θέμα της ονομασίας, ήταν μία έξυπνη εξωτερική πολιτική, ρίχνοντας το φταίξιμο στην Ελλάδα. Τώρα, έρχονται να δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα, καθώς τύπωσαν νέο χαρτονόμισμα που απεικονίζει τον Μεγά Αλέξανδρο καβάλα στον Βουκεφάλα. Μία κίνηση που ακόμα δεν έχει σχολιάσει επίσημα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, καθώς ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στην Αμερική, έχοντας σωρεία επαφών με στόχο την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους.


Φαίνεται πάντως ότι οι Σκοπιανοί έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε... εθνικό προϊόν, ενώ οι προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας αυξάνονται τον τελευταίο καιρό.

Το νέο χαρτονόμισμα είναι των 200 δηναρίων, δηλαδή σε αξία ίση με 3,5 ευρώ.

Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί πολιτικοί, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, μιλούν για ένταξη στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν συνεχίζουν πάντως στο ίδιο... τέμπο, τότε το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να βλέπουν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ μόνο με κιάλια...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top