Select Menu

Προσωπικά δικαιωμένος για την υπόθεση του Τ.Τ. δηλώνει ο Π. Καμμένος
Προσωπικά δικαιωμένος δηλώνει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.Ο ίδιος, ο Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι «οι Έλληνες δικαστές απέδειξαν ότι δεν εκτελούν εντολές της εκτελεστικής εξουσίας και των διαπλεκόμενων, αλλά της συνείδησής τους».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Καμμένο, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για προσωπική δικαίωση του κ. Καμμένου και του κόμματος «για τις θέσεις του, που χρόνια διατύπωνε και για τα CDS και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top