Select Menu


To σκάνδαλο "μεγατόνων" του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην οικογένεια Παπανδρέου, της οποίας ο γόνος Γ.Παπανδρέου ως πρωθυπουργός κατέστρεψε ολοκληρωτικά και ίσως αμετάκλητα τη χώρα.

"Κοίτα κάτι συμπτώσεις..." είναι ο τίτλος με τον οποίο αυτήν την Κυριακή η Realnews, αναφέρεται στο "πολιτικό "άρωμα" που υπάρχει στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου". Στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα διερευνά "πώς "συνδέονται" Κ. Γριβέας και Α. Παπανδρέου". Χαρακτηριστικά αναφέρονται:

- Η από κοινού διοργάνωση συνεδρίων για την "πράσινη" ανάπτυξη με χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
- Η ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου και τρεις εταιρείες συμφερόντων Γριβέα είχαν ως έδρα το ίδιο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία!
- Η συμμετοχή του πρώην προέδρου της Κόστα Ρίκα, Φιγκουέρες, στη ΜΚΟ του Παπανδρέου και στο Δ.Σ. της IJ Partners, που κέρδισε εκατ. ευρώ από τα CDS του Τ.Τ.!
- Η ενοικίαση ακινήτου στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Αντρίκου, από το Τ.Τ.!

Ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου,ήταν ο Κυριάκος Γριβέας της c and c international,με την οποία είχε συνεργασία η ΜΚΟ I4CENSE, της οποίας ο Ανδρίκος Παπανδρέου ήταν πρόεδρος και ιδρυτής, όπως παραδέχθηκε κατά την εκδίκαση της αγωγής του εις βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις καταγγελίες του τελευταίου ότι εμπλέκεται στις αγοραπωλησίες των CDS που στοιχημάτιζαν υπέρ της χρεοκοπίας της χώρας από την είσοδο της στο ΔΝΤ, την οποία διευκόλυνε με τις κινήσεις του και τα λεγόμενά του περί "διεφθαρμένης χώρας" ο αδερφός του και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Εμείς φυσικα στις "συμπτώσεις" αναφερόμαστε, στα λεγόμενα κοινά σημεία, τα οποία χρηζουν απαντήσεων. Πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη, θα τα ερευνήσει. ΄Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον μιας πολύ πιθανής παράπλευρης απώλειας, στο σκάνδαλο του ΤΤ που συγκλονίζει τη χώρα το οποίο ξεπερνάει κατά πολύ την οικονομική ζημιά που έχει γίνει.

Η ιστορία του περιβόητου CDS και οι καταγγελίες του αρχηγου΄των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου τρία χρονια τώρα δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν από κανένα, και τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθησαν να τον αποδομήσουν παρουσιάζοντάς τον ως γραφικό, και μην επιτρέποντας στο κοινό να αξιολογήσει την καταγγελία του.

Τώρα όμως η σύλληψη Γριβέα φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά "διαβολικών συμπτώσεων" και "συνδέσεων" που αυτή τη φορά δεν μπορούν να μείνουν ανεξερέυνητες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top