Select Menu


«180 μοίρες στροφή έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και τη Μαίρη Πολλάλη στον Real Fm λέγοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε».

Όσο για το πότε θα μπορέσει η χώρα να βγει ξανά στις αγορές δήλωσε ότι «η μερική μας έξοδος στις αγορές μέσα στο 2014 αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε. Η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι» και δήλωσε αισιόδοξος λέγοντας: «100% βγαίνουμε από το τούνελ».

Μίλησε επίσης για τις πολιτικές του φιλοδοξίες λέγοντας ότι τις έχει υπερξεπεράσει. «Όταν μπήκα στην πολιτική δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γινόμουν υπουργός. Τις πολιτικές μου φιλοδοξίες τις έχω υπερξεπεράσει. Θα ζήσει η Βουλή και χωρίς εμένα» και υποστήριξε ότι «η δημοφιλία δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου».

«Το θέμα έχει λυθεί» είπε για το θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων «γιατί έχει ληφθεί απόφαση από τον Πρωθυπουργό και δεν θα προχωρήσουμε σε μεταβολή. Θα έχουμε μια απελευθέρωση της τιμής στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα προς τα κάτω για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά δεν θα βγουν από τα φαρμακεία» ξεκαθάρισε.

Έδωσε επίσης τέλος στις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέβω υποψήφιος δήμαρχων Αθηνών» .

Σε ερώτηση σχετικά με την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει ο κόσμος που τον συναντά είπε: «Τη μήνιν του κόσμου δεν την νιώθω γιατί ακόμα και τώρα που ήμουν σε μία πίττα στο Αιγάλεω, όλο αγκαλιές και φιλιά ήμασταν. Εγώ βιώνω έναν κόσμο που έχει προβλήματα και δεν μου λένε τι “υπουργάρα που είσαι”».

Ακούστε το ηχητικό




enikos.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top