Select Menu


Τουλάχιστον 130 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας έχασε τη ζωή του μετά από μαζικές λεηλασίες και βανδαλισμούς που προκάλεσαν συμμορίες στην πόλη Κόρντομπα της Αργεντινής. Το χάος που επικράτησε ήταν αποτέλεσμα της απεργίας που κήρυξαν οι αστυνομικοί, διαμαρτυρόμενοι για τους χαμηλούς μισθούς.




Ένας νέος άνθρωπος περίπου 20 ετών έχασε τη ζωή του αφού πυροβολήθηκε στο στήθος, ενώ περισσότεροι από 50 νέοι που συμμετείχαν στις λεηλασίες έχουν συλληφθεί από τις αρχές. Δώδεκα από τους 130 που τραυματίστηκαν πυροβολήθηκαν. 


Η είδηση για την απεργία των αστυνομικών έγινε γνωστή την Τρίτη και αμέσως άρχισαν οι λεηλασίες κυρίως σε σούπερ μάρκετ και μικρά μαγαζιά. Στόχοι έγιναν επίσης καταστήματα με ρούχα, αθλητικά είδη και μαγαζιά με είδη κινητής τηλεφωνίας.

real.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top