Select Menu


Ο δρόμος για την παράδοση της χώρας είχε ανοίξει από νωρίς. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, είναι ο ΟΤΕ. Κρατικοδίαιτες πασοκογενείς ορδές αχρήστων μπήκαν αλλαλάζουσες στον οργανισμό την ώρα που ο Σημίτης άνοιγε την κερκόπορτα μέσω της κεφαλαιοποιησης του οργανισμού.
Ο απόπατος, το κατακάθι της κοινωνίας πήρε θέσεις κλειδιά σε έναν οργανισμό απολύτου εθνικής σημασίας και άρχισε το πλιάτσικο.

Πρώτα οι επίορκες συμβάσεις που χρέωσαν δισεκατομμύρια τον Ελληνικό λαό. Από την Ελλάδα πληρωνοντουσαν τα κατακάθια, πλουσιοπάροχα μάλιστα, αλλά παρέα με τις προδοτικές ηγεσίες υπέγραφαν σαν τις ακρίδες και υποθήκευαν το μέλλον του έθνους.

Πανηγύρι οι Παπακωνσταντίνηδες, η Siemens, οι Καραβέλες, οι Χριστοφοράκοι. Πληρωμένο από τον Ελληνικό λαό. Και όταν ήλθε η στιγμή, ΠΡΟΔΩΣΑΝ και παρέδωσαν τον οργανισμό παρέα με την συμμορία Παπανδρέου. Ναι, αυτοί οι ρουφιάνοι που ορκιζόντουσαν λίγους μήνες πριν ότι “δεν θα αφήσουν τον ΟΤΕ στα χέρια των Γερμανών”.

Δείτε τώρα πως οι Γερμανοί ανταμοίβουν τους ανθρώπους τους, όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Μαυρίδης σε άρθρο του στο Capital…

Γιατί η τρόικα μας “επιτρέπει” να χρηματοδοτούμε το ΤΑΠ ΟΤΕ με μερικά δισεκατομμύρια τον χρόνο και όχι άλλα ταμεία. 

Αν κοιτάξει κανείς το μνημόνιο, θα δει ότι ένα από τα ευγενή ταμεία που δεν θίγεται σε οτιδήποτε είναι εκείνο του ΤΑΠ ΟΤΕ. Το ελληνικό κράτος δανείζεται για να του δίνει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο. Επίσης, ουδείς σκέφτηκε να θίξει τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, σε αντίθεση με άλλα ταμεία. Τι συνέβη; 

Περίπτωση πρώτη: Οι τροϊκανοί έψαχναν κάποιο τρόπο για να αποδείξουν τα φιλοεργατικά τους αισθήματα και έτυχε το ταμείο αυτό να είναι το ΤΑΠ ΟΤΕ. 

Περίπτωση δεύτερη: Την ώρα που συζητάγανε για το ΤΑΠ ΟΤΕ οι τροϊκανοί απουσίαζαν από την αίθουσα. 

Περίπτωση τρίτη: Οι τροϊκανοί ήσαν Γερμανοί! Σημειώστε απλά ότι ο ΟΤΕ, ο οποίος έχει Γερμανό βασικό μέτοχο, προχωρεί σε νέα εθελουσία. Τελικώς, με εντυπωσιάζει η διορατικότητά τους…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top