Select Menu


Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος υποστήριξε πως επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» της Χρυσής Αυγη στις γειτονιές της Αθήνας, βόλευαν την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω βουλευτής κάνει προκλητικές δηλώσεις, τα λεγόμενα του κ. Ταμήλου το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς υποστήριξε πως «η δράση της Χρυσής Αυγής διευκόλυνε την Νέα Δημοκρατία επειδή καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, με αποτέλεσμα να μην χρεώνεται η κυβέρνηση και η αστυνομία το πολιτικό κόστος».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Ταμήλος τόνισε ότι η δράση της Χρυσής Αυγής ωφέλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το ποσοστά του, καθώς όπως υποστήριξε «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βγει πρώτο κόμμα τότε η ΧΑ πρέπει να έχει πάνω από 10-12%».


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top