Select Menu


Η τρόϊκα δεν καταλαβαίνει από πολιτική ή οι πολιτικοί μας δεν καταλαβαίνουν από τρόϊκα...Ή κάτι ανάμεσα...Δηλαδή ναι μεν οι Πολιτικοί μας καταλαβαίνουν από τρόϊκα αλλά πρέπει να κάνουν και λίγο τους καμπόσους...για το θεαθήναι...

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στουρνάρας έχει σαν Σύμβουλο τον Καραβίτη. Θα μπορούσε να έχει καλό Σύμβουλο και να αποδέχεται τέτοια ρεζιλίκια; Μάλλον όχι. Για αυτό η επιλογή είναι απλή. Προσλαμβάνεις ένα βλάκα αντί για ένα
έξυπνο, τον γεμίζεις χρήμα για να αισθάνεται έξυπνος και του δίνεις στόχους ανέφικτους.

Και τι να κάνει ο Σύμβουλος; Ξέρει ότι δεν έχει τα προσόντα. Αλλά τα χρήματα ουρά...Και όπως νάχει κτίζει και βιογραφικό σημείωμα... Θα με ρωτήσετε ποιός θα προσλάβει τέτοιο σύμβουλο μετά; Κανείς...Για αυτό παίρνει και τόσα χρήματα σήμερα.

Και επειδή άλλο ήταν το θέμα μας...επανερχόμαστε λέγοντας ότι τα πολύ δύσκολα έρχονται όταν συμφωνήσουμε και τυπικά με το μεγάλο δημοσιονομικό έλλειμμα. Θα δοθεί χρόνος στην Κυβέρνηση να το παίξουν αρκουδίτσες... Στο μεταξή η τρόϊκα θα γλεντάει τον χορό της αρκουδίτσας και όταν βαρεθούν θα έρθουν με τις τελικές απαιτήσεις τους. Και μετά θα βρεθούν κάποιοι βλάκες Καραβίτες για να σχεδιάσουν μέτρα.

drachmoula.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top