Select Menu


Για 2η χρονιά πραγματοπιείται το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας, ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρσι, και ήδη φέτος πάμπολλες πόλεις τον έχουν διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία.

Ήδη φαίνεται πως με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου θα γίνει και στη Λάρισα την Παρασκευή και το Σάββατο 18 -19 Οκτωβρίου.

Για να πάρετε μια ιδέα για το τι ακριβώς θα συμβεί, οι δρόμοι της Λάρισας θα μεταμορφωθούν σε «σκηνές θεάτρου» με σχήματα που θα φθάσουν στην πόλη μας από όλη την Ελλάδα και αρκετά ντόπια σχήματα που θα καταλάβουν το κέντρο προσφέροντας φαντασμαγορικά show και θέαμα . Φωτιές και ακροβατικά, μιμητικές παραστάσεις, performers, μάγοι, ξυλοπόδαροι, διαδραστικά παραμύθια και θέατρο σκιών είναι μερικά από τα θεάματα που θα πλημμυρίσουν το κέντρο της Λάρισας με κατάληξη την Πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο.

Σημαντική εκδήλωση είναι και ο διαγωνισμός θεάτρου δρόμου « 48 ώρες πριν» σύμφωνα με τον οποίο τα σχήματα θα διαγωνισθούν πάνω σε θέμα το οποίο θα τους δοθεί 48 ώρες πριν. Η παρουσίαση των 10λεπτων παραστάσεών τους θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο το Σάββατο το βράδι από τις 22:00 και μετά.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τη Χρυσούλα Χρήστου , Ηθοποιό, τον Σπύρο Καβαλλιεράτο μουσικό και την Ντόλλυ Γεωργαντζά εικαστικό θα αναδείξει τα καλύτερα σχήματα στα οποία θα απονεμηθούν βραβεία. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Στο Φεστιβάλ θα λάβει μέρος ως χορηγός επικοινωνίας και ο ΗΧΟΣ 91, μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ οι παραγωγοί θα βρίσκονται στις 9 μ.μ. Βενιζέλου και Φιλελλήνων με μουσικές street dance και φυσικά πολύ χορό. Επίσης, ο ΗΧΟΣ 91 θα βρίσκεται και το Σάββατο το βράδυ (9 μ.μ.) στην Πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο.

Επειδή η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη μπορούν ακόμα ,όσα σχήματα θελήσουν να δηλώσουν ακόμα και τώρα συμμετοχή στο : artfools.symmetoxes@gmail.com

http://www.larisanew.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top