Select Menu

Εντολή στην Εισαγγελία Εφετών έδωσε η Εισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν διακίνηση πολεμικών όπλων από τον καταζητούμενο επιχειρηματία και εκδότη του «Πρώτου Θέματος» Αναστάσιο Πάλλη - υπόθεση που σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή.
         
Με αφορμή το ρεπορτάζ του περιοδικού «ΗOT DOC» που έφερε την υπόθεση στο φως, έγινε πρόσφατα γνωστό ότι ο πρώην συνεργάτης του Πάλλη, Έντουαρντ Στέησι (αξιωματούχος του βρετανικού στρατού) είχε καταθέσει έγγραφο στον αντεισαγγελέα του Άρειου Πάγου στο οποίο κατήγγειλε την ύπαρξη ολόκληρου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Πάλλης, για διακίνηση πολεμικών όπλων.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Στέισι, όπως αποκάλυψε το Hot Doc, o Πάλλης είχε αποθηκεύσει σε χώρο στο Κορωπί πολεμικά τυφέκια, τύπου G3, AK47 κ.α.

efsyn.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top