Select Menu


Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος,

Κατατέθηκε προχθές στην βουλή προς επικαιροποίηση το σχέδιο διομοσιονομικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για την περίοδο 2013-2016.

Αν κάποιοι νομίζουν πως οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις όπως και η υπερφορολόγηση τελειώσανε, ας δούνε παρακάτω τι προβλέπεται...



Παρακάτω διαβάστε τι περικοπές προβλέπονται την τριετία 2013-2016 και που θα πάνε οι θυσίες του Ελληνικού λαού...Κόβουνε απο τους μισθούς και τις συντάξεις για να τα δίνουν στους ΤΟΚΟΥΣ!



Δείτε τις μειώσεις μισθών και συντάξεων που υπέγραψαν μέχρι το 2016: 5,3 ΔΙΣ περιστολή δαπανών για συντάξειας και 1,4 ΔΙΣ για μισθούς!!!


H ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

Αυτά ψηφίσανε οι κύριοι βουλευτές στην επικαιροποίηση του μεσοπρόθεσμου. Κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, δημόσιων υπηρεσιών και συμμετοχή αρρώστων για εισαγωγή σε νοσοκομεία...

Είναι πλέον καθαρό ότι το χρέος δεν ξεχρεώνεται. Όλες οι δέσμες μέτρων μοναδικό σκοπό έχουν την εξασφάλιση των τραπεζιτών, πολυεθνικών εταιρειών, μεγαλοεισοδηματιών, «εχόντων και κατεχόντων» και συνολικά του συστήματος διαπλοκής του χρέους που λειτουργεί ως βρόγχος στον λαιμό του ελληνικού λαού.

Και τώρα τι;

Διαβάστε εδώ τι γράφαμε πριν ένα μήνα...

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top