Select Menu

Ποιός το περίμενε πως ο ωραίος Μπρούμελ της ελληνικής πολιτικής σκηνής και παρ' ολίγον πρωθυπουργός της Ελλάδας θα είχε αυτό το τέλος.

Ποιός το περίμενε πως η αμετροέπεια και η απληστία του θα τον καταντούσαν ένα αξιολύπητο αμετανόητο ανθρωπάκι για κλάματα.

Ποιός το περίμενε πως όλοι αυτοί που λέγανε ναι σε όλα τα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ και έφεραν τη χώρα μας σ' αυτά τα χάλια, θα έπαιρναν συγχωροχάρτι και θα μετακόμιζαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να φτύσουν χωρίς αιδώ το κόμμα που μέχρι χτές υπηρετούσαν πιστά και έγλυφαν.

Ποιός το περίμενε πως ο Αντώνης Σαμαράς από κατήγορος και διώκτης του μνημονίου θα μετατρεπόταν σε λάβρο υποστηρικτή του για να γίνει πρωθυπουργός.

Ποιός το περίμενε πως ο Αντωνάκης θα ξεχάσει μέσα σε μια νύχτα τις υποσχέσεις που έδωσε για εξεταστικές επιτροπές και κάθαρση.

Ποιός το περίμενε πως ο αγέρωχος υπερπατριώτης και διώκτης των αλλοδαπών νομίμων και παρανόμων μεταναστών κύριος Μιχαλολιάκος, θα κατηγορείτο σήμερα για εγκληματικές ενέργειες του κοινού ποινικού δικαίου.

Ποιός το περίμενε πως πίσω από το κόμμα του τη Χ.Α. κρυβόταν μια μυστική οργάνωση, που όπως αποδεικνύεται δεν ήταν καθόλου μυστική, αλλά οργάνωση "φως φανάρι".

Ποιός το περίμενε πως όλοι αυτοί οι φανατικοί φουσκωτοί που τον ακολουθούσαν με τα ξυρισμένα κεφάλια και τα μαύρα ρούχα, που ορκίζονταν πίστη και αφοσίωση στον αρχηγό, θα έβγαιναν κάθε μέρα και θα έσερναν τον αναβαλλόμενο στο κόμμα που μέχρι εχτές με φανατισμό υπηρετούσαν πουλώντας εκ του ασφαλούς νταηλίκι.

Ποιός το περίμενε μετά από όλη αυτή την καταστροφική πολιτική του ηλίθιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.,θα τον επιβράβευε το Χάρβαντ ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου και θα του έδινε έδρα να διδάξει. Άραγε τι;

Ποιός το περίμενε πως αυτοί που ευθύνονται για την καταρράκωση της Πατρίδας και της προσωπικής μας αξιοπρέπειάς, Γιωργάκης, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Γεωργίου, Σημίτης, Παπαντωνίου, Πάγκαλος καθώς και όλοι οι παρατρεχάμενοι σπογγοκωλάριοι θα κυκλοφορούσαν ακόμα ελεύθεροι, αντί να βρίσκονται πίσω απ' τα σίδερα, οι ξευτίλες.

Ποιός το περίμενε πως μετά από το "λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη, που η κακιά δεξιά έχει και δεν τα δίνει στο λαό, θα φτάνανε στο σημείο χιλιάδες κόσμου να μην έχουν να φάνε και για να μην αρχίσουν να ψάχνουν στα σκουπίδια για να τραφούν, αυτοκτονούν από αξιοπρέπεια και από τα αβάσταχτα χρέη που του φόρτωσαν με τα διάφορα χαράτσια.

Για το μέγεθος της δικής μας ευθύνης πληρώνουμε πολύ μεγαλύτερο αντίτιμο από αυτό που μας αναλογούσε.

Και πολλά άλλα ακόμα δεν περιμέναμε να συμβούν, αλλά δυστυχώς τα βρήκαμε μπροστά μας.

Όπως κανένας δεν περίμενε πως από μερίδα των Ελλήνων θα χανόταν από συμφέρον η λεβεντιά, το πατροπαράδοτο φιλότιμο και η αξιοπρέπεια που κάποτε τον διέκριναν.

Ισοπεδώθηκαν όλα από τον καιρό που ο κύριος Βενιζέλος με νόμο, που τον ψήφισαν όμως όλα τα κόμματα, έδωσε ασυλία στις μπομπές των πολιτικών ώστε να παραμένουν ατιμώρητοι οι δειλοί και άπληστοι πολιτικοί εγκληματίες.

Θεόφιλος Αιγινήτης 
 Ζωγράφος-Συγγραφέας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top