Select Menu

Οι μεγαλο''επενδυτές'' και ''φιλάνθρωποι'' είναι ουσιαστικά... ''φραγκο-φονιάδες''

Οι ''κροίσοι'' μεγαλο''επενδυτές'', όταν έφιαξαν την Οργάνωση Hellenic Ιnitiative, συμφώνησαν να βάλουν από 1 εκατομ. δολ. ο καθένας, δηλ. 100.000 κάθε δίμηνο γιά 20 μήνες. Μόνο ένας, Αμερικανο-Κύπριος, έδωσε μισό εκατομ. δολ. 'Ενας άλλος 100.000 δολ. Οι υπόλοιποι, τίποτα. Αυτά είναι και τα χρήματα, που η Οργάνωση έκανε... ''προσφορά'' σε 4 μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι είναι ανακετεμένο και το ''φιλοχρήματο αρπακτικό'' Μπιλ Κλίντον στην υπόθεση των ''κροίσων- ευεργετών'', προμηνύει αποτελέσματα μηδέν.

Σε ότι αφορά τον ασοβάρευτο πρωθυπουργό της Ελλάδας (που αδυνατεί να... ξεχωρίσει επενδυτές και ''παπατζήδες''), αλλά και το ''ανέκδοτο'' υφυπουργό Ανάπτυξης τον Νότη (που τρέχει σαν σκυλάκι πίσω από τους δήθεν μεγαλο''επενδυτές''), δεν χρειάζονται σχόλια. Η ελαφρότητά τους, είναι εντυπωσιακή. 

Την ''σπουδαιότητα του ρόλου τους'' είχε τονίσει και ο -''φιγούρες και αρώματα''- υπουργός 'Αμυνας Δημ. Αβραμόπουλος, στις πολλαπλές συναντήσεις τους, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Η ανάμιξη στην υπόθεση του παπα-Καρλούτσου, αποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι ''βρωμάει''.

Ακόμα και τα φαγητά του πολυτελέστατου δείπνου, τα πληρώνει $προσωπικότητα$ από... Αθήνα.
Γελοιότητες: Κάνουν εκδήλωση-δείπνο γιά να... αλληλοτιμηθούν γιά την δήθεν... ''προσφορά'' τους στον Ελληνισμό!

Η Ομογένεια ούτε θέλει να ξέρει τους ''παπατζήδες'' που πουλάνε ψεύτικες ελπίδες

Γιά 14 μήνες οι ''σωτήρες'' κοροϊδεύουν τον λαό της Ελλάδας

Οι ''Ομογενείς κροίσοι'' που υπόσχονταν ''βοήθεια σε αδύναμους'' και ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, κάνουν μόνο μεγαλοπρεπή... δείπνα (Νέα Υόρκη)

Στα ''καραγκιοζιλίκια'' τους (με ''δόλωμα'' τον Μπιλ Κλίντον -o γαμπρός του οποίου κερδοσκοπεί εις βάρος της Ελλάδας- γιά να ''τραβήξουν'' κόσμο σε ''τιμητικό δείπνο'' στο Μανχάτταν, με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολ. το άτομο) συμμετέχει και ο... πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντ. Σαμαράς.

(Με τα χρήματα που μαζεύουν σε δείπνα και από...προσφορές θα βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα, οι... ''κροίσοι''; Γιατί δεν διαθέτουν κάποια ποσά από τα δικά τους; Με τα χρήματα άλλων πουλάνε εκδούλευση;)


Στην φωτογραφία, οι μεγαλο-''επενδυτές'' Ομογενείς ''κροίσοι'' που ΘΑ έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα. Πέρασαν 14 μήνες, αλλά επένδυση καμία. Από αριστερά: Α. Λιβέρης, Ντ. Μητρόπουλος, Γ. Στάμας, Γ. Σακελλάρης, Γ. Κάλαμος, Γ. Λογοθέτης και ο...''σύμβουλός'' τους π. Αλεξ. Καρλούτσος. Λείπουν, Γ. Κατσιματίδης και 2-3 άλλοι.

Μην περιμένετε στην Ελλάδα επενδύσεις από τους ''πολυ-εκατομμυριούχους Ομογενείς''
Θαυμάστε τους ''ευεργέτες, μεγαλοεπενδυτές Ομογενείς'': Οι... ''παπατζήδες'' της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' και ο... Αμερικανο-Τούρκος, μέλος του Δ.Σ.

Τους χάριζαν (Δημ. Αβραμόπουλος, ως Υπ.Εξ., 21 Φεβ. '13) και περιουσία του ελληνικού Δημόσιου (παλιά πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, λες και είναι ιδιοκτησία του) γιά... έδρα τους!
Αντί γιά βοήθεια σε άπορους κι επενδύσεις στην Ελλάδα, κάνουν... ''δείπνα'' στην Νέα Υόρκη
Οι Ομογενείς ''πολυ-εκατομμυριούχοι'', οι μεγαλο-''επενδυτές'', αντί, όπως λένε οι ίδιοι και οι κυβερνώντες στην Αθήνα (και γράφουν συστηματικά τα ελληνικά μνημονιακά ΜΜΕ), να βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα καινα κάνουν επενδύσεις ''εκατομμυρίων δολαρίων''!!! (όπως έγραφαν ''Καθημερινή'' και ''Εθνος'' βασικά), διοργανώνουν πολυτελέστατες εκδηλώσεις-δείπνα στην Νέα Υόρκη, με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολάρια το άτομο, γιά να... αλληλοτιμούνται (για τις... ''υπηρεσίες'' τους προς τον ελληνικό λαό!!!).

Σε αυτά τα ''καραγκιοζιλίκια'', δυστυχώς, συμμετέχoυν, ο πρωθυπουργός και υπουργοί της Ελλάδας, κοροϊδεύοντας πάλι -με ''παραμύθια''- τον ελληνικό λαό, γιά δήθεν ''μεγαλοεπενδυτές και επενδύσεις''.
Στο επίσημο δείπνο 3 Οκτωβρίου '13 στο πολυτελέστατο ''583ParkAve'' στο Μανχάτταν, Νέας Υόρκης, με την παρουσία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και υπουργών του, θα τιμηθεί και το μέλος του (εκτελεστικού) Διοικητικού Συμβούλιου της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' των Ομογενών δήθεν επενδυτών, o... Αμερικανο-Τούρκος (στέλεχος του... τουρκικού λόμπι και πρόεδρος της CocaCola), Muhtar Kent.

Σημ. 1: Οι ''κροίσοι'', ζητούν από τον κόσμο να κάνει... προσφορές στην Οργάνωσή τους!!!
Σημ. 2: Τα χρήματα από την εκδήλωση-δείπνο θα πάνε στο ταμείο των... ''ευεργετών'' γιά τα ''έξοδά'' τους, ενώ ότι προσφορές γίνονται, χρησιμοποιούνται βασικά γιά... λειτουργικά έξοδα της Οργάνωσής τους!!! (Τον επικεφαλή της Οργάνωσης Α. Λιβέρη, τον έκαναν και...γραμματόσημο στην Ελλάδα).

Θυμίζουμε τι ανάφεραν ΜΜΕ στην Αθήνα πριν 14 μήνες: Η εφημερίδα «Το Έθνος» (22 Ιουλίου 2012), γιά τους μεγαλο''επενδυτές'' έγραφε ''...κατέχουν περίοπτη θέση στην 50άδα με τους πλουσιότερους ομογενείς των HΠΑ και έρχονται με σκοπό να «ρίξουν» στην ελληνική αγορά το ποσό των 100.000.000 δολαρίων...''

(Φαίνεται το ''ρίξιμο'' των 100 εκατομ. έγινε με... αλεξίπτωτο και χάθηκαν μεταξύ ουρανού και γης)

Τα παραμύθια με τους ''Ομογενείς ευεργέτες, μεγάλους επενδυτές''

Το καλοκαίρι 2012 (22 Ιουλίου) πήγαν, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στην Αθήνα, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και άλλους. Μεγάλη η δημοσιότητα στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπαν ΘΑ έδιναν και μερικά εκατομ. δολ. γιά τις ανάγκες του λαού, ΘΑ έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις''. 

Οι της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'', Λιβέρης, Κάλαμος, Κατσιματίδης και σία, συναντιούνται με τον πρωθυπουργό και υπουργούς, όταν αυτοί επισκέπτονται τις ΗΠΑ. Οι συναντήσεις ΗΠΑ και Αθήνα... ''θεσμοθετήθηκαν'', μαζί και οι βαρύγδουπες ''εξαγγελίες'' των ''ΘΑ''. Γιά 14 μήνες συνεχίζεται το ίδιο φθηνό παραμύθι. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ είδε τίποτα από αυτούς, επειδή είναι του ''πάρε'' και όχι του ''δώσε''. Διαιωνίζεται το ''τίποτα'', γιά να δικαιολογούν οι άξεστοι, σοβαροφανείς 'Ελληνες πολιτικοί, τα ταξιδάκια τους στις ΗΠΑ και αλλού, γιά να πωλούν ψεύτικη ελπίδα στον λαό με τις δήθεν μεγαλοεπενδύσεις που... έρχονται γιά να ''σώσουν'' την χώρα, αλλά ποτέ δεν φτάνουν στην Ελλάδα.

Η ουσία: Οι ''πολυεκατομμυριούχοι'' ΔΕΝ έκαναν μία επένδυση στην Ελλάδα. Επειδή μερικοί από αυτούς κερδοσκόπησαν στο πρόσφατο παρελθόν εις βάρος της Ελλάδας, το μόνο βέβαιο είναι ότι ενδιαφέρονται γιά αγορές (στην Ελλάδα), αλλά σε τιμή εξευτελιστική, γιά το δικό τους μόνο ατομικό συμφέρον.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Πηγή: www.kalami.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top