Select Menu

Γράφει ο Francisco Luna

Αντίθετα με την ελπίδα πολλών … (ίσως), στις 21 Δεκεμβρίου 2012, ο πλανήτης μας δεν γνώρισε κανενός είδους ολοκαύτωμα.. Το αντίθετο. Πολλοί άνθρωποι σε πολλές χώρες ήταν προετοιμασμένοι
για το δήθεν αναπόφευκτο, επισκέπτονταν τόπους με «ειδικές ιδιότητες», συναθροισμένοι ως οικογένειες κλπ Είναι επίσης γεγονός ότι εκατοντάδες τηλεοπτικά προγράμματα κάλεσαν στα στούντιο μια ολόκληρη στρατιά από μάντεις, παραψυχολόγους, οι αστρολόγους, ακόμη και συνωμοσιολόγους .

”Σωθήκαμε” έλεγαν κάποιοι τίτλοι εφημερίδων από διάφορες χώρες. Ακούγεται γελοίο, αλλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πολυαναμενόμενο «τέλος του κόσμου» ο μισός πλανήτης μετατράπηκε σε ένα τσίρκο. Φυσικά, δεν έγινε τίποτα, όλα ήταν μια φάρσα, όπως πάντα, ενώ κάποιοι πλούτισαν πουλώντας πράγματα που προστατεύουν από όλες τις συμφορές που έρχονται, κλπ..Αυτά και όχι άλλα είναι τα σχόλια και οι σκέψεις πολλών ανθρώπων. 

Όμως, αν και τίποτα δεν συνέβη και ο Αρμαγεδδώνας δεν εμφανίστηκε μπροστά μας, ακόμα κι έτσι, ο κόσμος δεν είναι ακόμα ικανός να ερμηνεύσει τα σημάδια των καιρών, διατηρώντας μια «χαλαρότητα» που προέρχεται από την άγνοια των πραγμάτων . Δεν είναι απαραίτητο ότι κόσμος μας θα γνωρίσει μια αποκάλυψη. Στην πραγματικότητα, ο όλεθρος, η θλίψη και η δυστυχία είναι ήδη εδώ. Όπως πάντα τα σημάδια είναι μπροστά στα μάτια μας. Υπάρχουν πάρα πολλά, βέβαια. Αλλά πώς ξέρουμε ποια από αυτά είναι αληθινά σε αυτή τη θάλασσα των πληροφοριών; «Το μυστικό σύμφωνο» είναι ένα από αυτά τα σημάδια. Ας δούμε περί τίνος πρόκειται:Τα πρώτα σημάδια της φθοράς και της αυτοκαταστροφής ξεκίνησαν με τον κοινότυπο, τον ακόλαστο και υλιστικό τρόπος ζωής που πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άρχισαν να υιοθετούν καθημερινά. 

Για τίποτα δεν αναρωτηθήκαμε. Σκεφτόμασταν την οικοδόμηση ενός κόσμου χωρίς βία και πολέμους, αλλά στην πραγματικότητα η τέταρτη εξουσία του τύπου ανέλαβε να μας αποπροσανατολίσει, ενώ όλοι βυθιζόμασταν στη φυλαργυρία και τη χαλάρωση, το δυτικό μεγαλοαστισμό, διώχνοντάς λίγο λίγο τον Θεό από την καρδιά μας, χάρη στην ακούραστη εργασία που έκαναν οι μυστικές κοινωνίες, συγκεκριμένα η Μασονία και χάρη στην ορμή του κινήματος της Νέας Εποχής. Έτσι, οι ομάδες που πριν ήταν μειονότητα, ή έκρυβαν καλά τις πραγματικές τους προθέσεις, άρχισαν να αναδύονται από το αυτοεπιβαλλόμενο σκοτάδι τους, χωρίς να σταματήσει καμία να σκέπτεται σοβαρά το βεληνεκές της και τις πιθανές συνέπειες…Πολλές από τις νέες τάσεις , εύκολα θα μπορούσαμε να τις συγκαταλέξουμε στα «βίτσια» και σε αποκλίνουσες πρακτικές ενώ επιφανειακά, φαίνεται να μην εμπεριέχουν καμία υστεροβουλία. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

Η απελευθέρωση των γυναικών και η παράξενη δικτατορία της, το κίνημα των ομοφυλοφίλων σε παγκόσμιο επίπεδο και η μαζική διάδοσή όλων των ειδών λατρείας της βλακείας και ιδιαίτερα της π@ρνογραφίας. Δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός στις μέρες μας, ότι θεσπίζονται νόμοι που προστατεύουν το γελοίο και εκθειάζουν το μέτριο, που βλάπτουν όσους θέλουν ισότητα και δικαιοσύνη, και επικυρώνουν ως αναφαίρετες ατομικές ελευθερίες, τις ανθρώπινες αποκλίσεις;

Η π@ρνογραφία για παράδειγμα, έχει ήδη τη δική της παγκόσμια ψηφιακή κυριαρχία, δηλαδήhttp://www.p@rnografía.XXX., ενώ τα εγκλήματα του βιασμού και της σ@ξουαλικής διαφθοράς και της π@δεραστίας πολλαπλασιάζονται παντού, και στη συνέχεια οι περισσότεροι αναρωτιούνται πώς στο διάολο μπορεί να γίνονται σ@ξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά.

Η απειλή ενός άνευ προηγουμένου πολέμου, σε παγκόσμια εμβέλεια πατρονάρεται ξανά και ξανά από όλα τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως, τα οποία εξατομικεύουν και διογκώνουν την κάθε μικρή αψιμαχία, κίνηση ή «λογομαχία» των άμεσα εμπλεκομένων.
Όλες οι προσπάθειες των αρχών επικεντρώνονται στο να βγάλουν τον Θεό από το μυαλό μας, και γι αυτό χρησιμοποιούν κάθε μέσο, και το χειρότερο από όλα είναι ότι το καλλιεργούν αυτό στα παιδιά. Και να μην αναφέρουμε το παγκόσμιο πρόβλημα των ναρκωτικών που προκαλούν τόση ζημιά και όλεθρο, αλλά ακόμα οι φαύλοι πολιτικοί σε πολλές χώρες προσπαθούν επιμελώς να νομιμοποιήσουν τη μαριχουάνα ώστε με αυτόν τον τρόπο να υπάρχει χαμηλότερη κατανάλωση …! Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά το πιο απίθανο είναι ότι οι άνθρωποι το υποστηρίζουν …

Το μυστικό σύμφωνο
Ζούμε στον κόσμο «ανάποδα». Στη συνέχεια, οι ίδιες αρχές αναρωτιούνται: Γιατί αυξάνεται έτσι αυτή η φαύλη και αρνητική τάση; Μήπως οι πολιτικοί τρελλάθηκαν; Αληθεύει η δήλωση που λέει ότι οι νόμοι έγιναν για την προστασία μόνο των ισχυρών; Όχι αγαπητοί φίλοι. Δεν είναι τρελοί ή άρρωστοι ή ηλίθιοι. Όλο αυτό αντικατοπτρίζει ένα απλό αλλά διαβολικό σχέδιο. Μία από αυτές τις «προειδοποιήσεις» εκδόθηκε από την Bankindex, μια Αμερικάνικη εταιρεία η οποία είναι οικονομικός σύμβουλος. Μια μέρα τον Ιούνιο του 2002, οι διακομιστές της εταιρείας έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ονομάζεται “The Secret Covenant”, ή “Το μυστικό Σύμφωνο».

Ο αποστολέας, το email δεν έγινε ποτέ γνωστός, αλλά το κείμενο διαδόθηκε αμέτρητες φορές και αργότερα μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Ποιος έγραψε το κείμενο; Ποιός το δημοσίευσε; Είναι επείγον; Με τι πρόθεση; Τέτοιες ήταν οι ερωτήσεις που στελέχη της Bankindex παραλάμβαναν καθημερινά στα e-mail τους. Κανείς δεν μπορούσε να πει ποιος ήταν πραγματικά ο ανώνυμος συντάκτης του ενοχλητικού κειμένου. Όποιος ήταν, χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρονικό έντυπο της εταιρίας και έκανε χρήση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το περιεχόμενό του έγινε πηγή πολλών διαφωνιών. Είναι ή όχι πραγματικό; Διαβάστε το, σκεφτείτε και φυσικά, κρίνετε με το μυαλό και τη καρδιά σας:

Η ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη, τόσο μεγάλη που θα ξεφύγει από την αντίληψη τους.
Εκείνοι που θα το δουν, θα θεωρηθούν τρελοί.
Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση με εμας.
Θα συμπεριφέρονται σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι για να κρατήσουν ζωντανή την ψευδαίσθηση.
Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί με μια σταγόνα κάθε φορά, έτσι ώστε να μην υποψιαστούν εμάς τους ίδιους.
Αυτό επίσης τους θα αποτρέψει από το να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν.
Εμείς πάντα θα παραμένουμε πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους, επειδή γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου.
Θα εργαστούμε μαζί και πάντα θα εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε από το αίμα και τη μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που θα μιλήσει.
Θα διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους, σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο, προσποιούμενοι ότι κάνουμε το αντίθετο.
Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας της επιστήμης και της τεχνολογίας με λεπτούς τρόπους, έτσι ώστε ποτέ δεν θα δουν τι συμβαίνει.
Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και καταπραϋντικά σε τροφή και νερό όπως επίσης και στον αέρα.
Θα είναι καλυμμένοι από δηλητήρια οπουδήποτε και πάνε.
Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνει να χάσουν τα μυαλά τους.
Θα υποσχόμαστε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από τα διάφορα μέτωπα μας, αλλά εμείς τους θα τροφοδοτούμε με περισσότερο δηλητήριο.
Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν από το δέρμα και τα στόματά τους.
Θα καταστρέψουν τα μυαλά τους και τα αναπαραγωγικά συστήματα τους.
Από όλα αυτά, τα παιδιά τους θα γεννηθούν νεκρά, και θα αποκρύψουν αυτές τις πληροφορίες.
Τα δηλητήρια θα κρύβονται σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και να φοράνε.
Πρέπει να είμαστε ευφυείς στην διανομή των δηλητηρίων για μην μπορούν να δουν μακριά.
Εμείς θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με διασκεδαστικές εικόνες και ήχους μουσικής.
Εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πάνω, θα τους βοηθήσουν.
Θα τους επιστρατεύσουμε για να προωθήσουν τα δηλητήρια μας.
Θα δουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στην ταινία και θα γίνουν συνηθισμένα σε αυτούς και ποτέ δεν θα γνωρίζουν την πραγματική ισχύ τους.
Όταν γεννήσουν θα εγχύσουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και να τους πείσουμε ότι είναι για τη βοήθειά τους.
Θα ξεκινήσουμε νωρίς, όταν τα μυαλά τους είναι νεαρά, θα έχουμε ως στόχο τα παιδιά τους με ό, τι αγαπούν περισσότερο τα παιδιά, γλυκά πράγματα.
Όταν τα δόντια τους φθαρούν εμείς θα τους γεμίσουμε με μέταλλα που θα σκοτώσει το μυαλό τους και θα κλέψει το μέλλον τους.
Όταν η ικανότητά τους να μαθαίνουν θα έχει επηρεαστεί, θα δημιουργήσουμε φάρμακο που θα τους κάνει να πιο άρρωστος και θα προκαλέσει άλλες ασθένειες για τις οποίες εμείς θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερο φάρμακο.
Θα κάνουμε υπάκουους και αδύναμους ενώπιων μας με τη δύναμη μας.
Θα αναπτυχθούν καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι, και όταν έρχονται σε εμάς για βοήθεια, εμείς θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο.
Θα εστιάσουν την προσοχή τους προς τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, έτσι ποτέ δεν θα συνδεθούν με τον βαθύτερο εαυτό τους.
Εμείς θα τους αποσπάσουμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια έτσι ώστε να μην μπορούν να είναι ένα με τη μοναδικότητα των όλων.
Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε εμάς και θα κάνουν ότι λέμε.
Αν αρνηθούν θα βρούμε τρόπους για να εφαρμόσουμε τεχνολογία αλλοίωσης του μυαλού στη ζωή τους.
Θα χρησιμοποιήσουμε ως όπλο μας τον φόβο.
Θα δημιουργήσουμε τις κυβερνήσεις τους και για να δημιουργήσουν αντιθέσεις ανάμεσα τους.
Θα μας ανήκουν και οι δύο πλευρές.
Θα κρύβουμε ΠΑΝΤΑ τον στόχο μας, αλλά θα πραγματοποιούμε το σχέδιό μας.
Θα εκτελέσουν την εργασία για μας και θα ευημερήσουμε από το μόχθο τους.
Οι οικογένειές μας δεν θα αναμιχθούν ποτέ με τις δικές τους.
Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα καθαρό, διότι είναι ο δρόμος.
Εμείς θα τους κάνουμε να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, όταν μας εξυπηρετεί.
Εμείς θα τους κρατήσουμε χωριστά από την ενότητα του δόγματος και της θρησκείας.
Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους πούμε τι να σκέφτονται και πώς.
Εμείς θα τους καθοδηγούμε ευγενικά και απαλά αφήνοντας τους νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι καθοδηγούν.
Εμείς θα υποθάλψουμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των παρατάξεων μας.
Όταν ένα φως θα λάμψει μεταξύ τους, θα το σβήσουμε με τη γελοιοποίηση, ή με θάνατο, όποιο από τα δύο μας συμφέρει.
Εμείς θα τους κάνουμε να σχίσουν ο ένας την καρδιά του άλλου, και να σκοτώσουν τα παιδιά τους.
Θα επιτευχθεί αυτό με τη χρήση μίσους ως σύμμαχος, τον θυμό ως φίλο μας.
Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς, και ποτέ δεν θα δουν ότι από τις συγκρούσεις τους θα εμφανιστούμε ως ηγέτες τους.
Θα είναι απασχολημένοι σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον.
Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώσουμε τους γείτονές τους για όσο χρονικό διάστημα θα μας συμφέρει.
Εμείς θα ωφεληθούμε σε μεγάλο βαθμό από αυτό, γιατί δεν θα μας δουν, γιατί δεν μπορούν να μας δουν.
Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους τους και τους θανάτους τους.
Θα το επαναλάβουμε αυτό ξανά και ξανά μέχρι ο απόλυτος στόχος μας να επιτευχθεί.
Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με τον φόβο και τον θυμό μέσω εικόνων και μουσικής.
Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το πετύχουμε αυτό.
Τα εργαλεία θα παρέχονται από την εργασία τους.
Θα τους κάνουμε να μισήσουν τους εαυτούς τους και τους γείτονες τους.
Πάντα θα κρύβουμε την ”θεία” αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε όλοι ένα.
Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν.
Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν ότι το χρώμα είναι αυταπάτη.
Πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι.
Σταγόνα με σταγόνα, σταγόνα με σταγόνα, θα προωθήσουμε τον έλεγχο μας.
Θα πάρουμε την γη τους, τις πηγές τους και τον πλούτο τους για να εξασκήσουμε ολικό έλεγχο πάνω τους.
Θα τους εξαπατήσουμε για να δεχτούν νόμους έτσι ώστε να τους πάρουμε την λίγη ελευθερία που έχουν.
Θα δημιουργήσουμε τραπεζικό σύστημα για να τους φυλακίσουμε για πάντα κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους χρεωμένους.
Όταν ενωθούν για να μας πολεμήσουν θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο αφού θα ελέγχουμε όλα τα ΜΜΕ.
Θα χρησιμοποιούμε τα ΜΜΕ για να ελέγξουμε την ροή των πληροφοριών για το δικό μας όφελος μας.
Όταν εξεγερθούν και μας εναντιωθούν θα τους συνθλίψουμε σαν έντομα γιατί είναι πιο ασήμαντοι από αυτά.
Θα είναι πολύ αδύνατοι για να κάνουν κάτι γιατί δεν θα έχουν όπλα.
Θα εργοδοτήσουμε δικούς τους για να επιτελέσουμε τα σχέδια μας και θα τους τάξουμε αιώνια ζωή αλλά αυτήν την αιώνια ζωή δεν θα την αποκτήσουν ποτέ επειδή δεν είναι από εμάς.
Οι εργοδοτούμενοι θα ονομάζονται αυτοί που παίρνουν πρωτοβουλίες (initiates) και θα τους κάνουμε να πιστέψουν σε λάθος δικαιώματα.
Τα μέλη αυτών των ομάδων θα πιστέψουν ότι είναι ένα μαζί μας αλλά χωρίς να ξέρουν την αλήθεια.
Δεν πρέπει να μάθουν ποτέ αυτή την αλήθεια γιατί θα γυρίσουν εναντίον μας!
Για την δουλειά τους θα βραβεύονται με γήινα πράγματα και με μεγάλους τίτλους αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και να ενωθούν μαζί μας.
Ποτέ δεν θα λάβουν το φως και να ταξιδέψουν στα αστέρια.
Δεν θα φτάσουν ποτέ τα ψηλότερα σκαλοπάτια της ιεραρχίας επειδή ο σκοτωμός του είδους τους θα εμποδίσει το πέρασμα προς τον δρόμο της επιφώτισης.
Αυτό δεν θα το μάθουν ποτέ.
Η αλήθεια θα βρίσκεται κρυμμένη μπροστά στα μάτια τους, τόσο κοντά και δεν θα μπορούν να συγκεντρωθούν σε αυτήν ωσότου θα είναι πολύ αργά.
Ω ναι. Τόσο μεγάλη θα είναι η αυταπάτη της ελευθερίας, που δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι είναι οι σκλάβοι μας.
Όταν όλα μπουν στην θέση τους η πραγματικότητα θα έχει δημιουργήσει για αυτούς, θα μας ανήκουν.
Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους, θα ζουν σε μια αυταπάτη.
Όταν ο στόχος μας εκπληρωθεί, μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει.
Τα μυαλά τους θα είναι δεσμευμένα από τα πιστεύω τους, τα πιστεύω τους που τους μάθαμε από καιρό σε καιρό.
Αλλά αν μάθουν ποτέ ότι είναι ίσοι θα τους διαλύσουμε.
Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν.
Αλλά αν μάθουν ποτέ ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, θα μας εξοντώσουν.
Θα πάρουν μέτρα.
Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν τι κάναμε, γιατί αν μάθουν δεν θα υπάρξει τόπος να κρυφτούμε γιατί θα είναι εύκολο να δουν ποιοί είμαστε όταν πέσει το πέπλο αφού οι πράξεις μας θα αποκαλύψουν ποιοί πραγματικά είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας δεν θα μας δώσει καταφύγιο.

Αυτό είναι το μυστικό σύμφωνο που πρέπει να ζούμε στην υπόλοιπη παρούσα και μελλοντική ζωή μας γιατί αυτή την πραγματικότητα θα υπερβούν πολλές γενιές και αυτό το σύμφωνο είναι σφραγισμένο με αίμα. Με το αίμα μας.

Εμείς οι μόνοι που ήρθαμε από τον παράδεισο στην Γη, αυτό τον σύμφωνο δεν πρέπει να μαθευτεί ποτέ ότι υπάρχει.

Δεν πρέπει ποτέ να γραφτεί ή να διαβαστεί γιατί θα απελευθερώσει την οργή του κύριου Δημιουργού πάνω μας και θα πρέπει να ριχτούμε στα βάθη από τα οποία προήρθαμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της ίδιας της αιωνιότητας.

Δεν θα σπαταλήσω το χρόνο μου να κρίνω τους άνδρες και τις γυναίκες που έγραψαν εκείνο που θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον. Ο καθένας έχει αρκετή νοημοσύνη και οξύνοια να μαντέψει και να αποκαλύψει πως θα εξελιχθούν οι μελλοντικοί καιροί, αλλά και έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε από μέρα σε μέρα όλα εκείνα τα πράγματα που μπορεί να είναι επιβλαβή για το εαυτό μας.

Επίσης σε τί άλλο μας χρησιμεύει όλη αυτή η πληροφορία, από το να ξυπνήσουμε και να στρωθούμε στη δουλειά; Αυτό που ακούμε περισσότερο κάθε μέρα στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι το χάος, η βία, ο θάνατος, η ηλιθιότητα και η κλοπή σε όλα τα επίπεδα. Πράγματι. Κλοπή υψηλών προδιαγραφών που διαπράττεται από διεθνείς τραπεζίτες έχει επιβληθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου και καλύπτεται από τις ίδιες κυβερνήσεις που εσύ βοήθησες να ανέβουν στην εξουσία. Δεν έχουν καμία ντροπή και όμως αυτό εξακολουθούν να πράττουν.

Κανείς δεν τους διώκει νομίμως, παρά την ολοφάνερη ενοχή τους. Αλλά, όχι, δεν μας νοιάζει. Εμείς φαίνεται να νιώθουμε καλύτερα με το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι σόου και με κάθε πληροφορία της επικαιρότητας που μας μιλά τόσο για τους επικείμενους πολέμους ενώ ταυτόχρονα δεν μας λέει ποιον πρέπει να κατηγορήσουμε και επιπλέον σε ποιον πρέπει να επιτεθούμε. Και όμως, ακόμα συνεχίζουμε να κατηγορούμε και να απορρίπτουμε τον γείτονα μας για τις απόψεις και τις ιδέες του.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να βγούμε μαζικά στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε μέχρι να μας την πέσει η αστυνομία, να μας ξυλοκοπήσει και να μας φυλακίσει χωρίς δίκη και χωρίς το δικαίωμα διαμαρτυρίας; Μήπως με τη βία θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα νέο κόσμο δικαιοσύνης, ειρήνης και ισότητας, αλλά και πάνω απ όλα αγάπης; Αν σκέφτεστε ναι, με τη βία, τότε δεν έχετε μελετήσει τίποτα από ιστορία, καθώς “αυτοί”, η αόρατη σκοτεινή εξουσία που αποκτά όλο και πιο καθορισμένη μορφή, κάθε νέα μέρα που περνά … ε τότε λοιπόν αυτή κέρδισε. Το ερώτημα είναι: Είσαι διατεθειμένος να το αφήσει να συμβεί;

RT

Απόδοση : Θωμαή Στεφανοπούλου για την Τρικλοποδιά

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top