Select Menu

Φοβούνται και την σκιά τους όλοι εκείνοι που καταπάτησαν με σχέδιο και κατ’ επανάληψη το Σύνταγμα και που λειτούργησαν αποκλειστικά προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων και εις βάρος της χώρας.

H έρευνα για "σταγονίδια φασισμού" στις Δυνάμεις Άμυνας και Ασφάλειας της χώρας, δεν είναι μόνο υποκριτική, αλλά στιγματίζει επικίνδυνα τον θεσμικό τους ρόλο και προδιαθέτει την ύπαρξή τους ως μη συνταγματική και ως πιθανή αιτία ανατροπής του πολιτεύματος.

Είναι τουλάχιστον ανήθικο εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά, να επιτρέπει να διαρρέονται έλεγχοι για τις πολιτικές επιλογές (που έντεχνα δημιουργούν αμφιβολίες επί του εθνικού φρονήματος) εκείνων που είναι εξαναγκασμένοι λόγω θέσεως να μην μπορούν να αμυνθούν και να απαντήσουν, παρά μόνο μέσα από διαύλους που θα δημοσιοποιηθούν μετά από μερικές δεκαετίες…

Δυστυχώς, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια που θέλουν κάποιοι επιτήδειοι να επιβάλουν. Δηλαδή, η μερική ή πλήρης αποδόμηση εκείνων ακριβώς των θεσμικών εργαλείων που αυτόβουλα η κυβέρνηση σπιλώνει και αποπειράται να στιγματίσει ως φασίστες.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Ποιά σκοπιμότητα υπάρχει πίσω από αυτή την κυβερνητική επιλογή;

Τι φοβούνται οι εθελόδουλοι ελληνόφωνοι που αποτελούν την κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά όχι την κυβέρνηση των Ελλήνων;

Μήπως για να δαιμονοποιήσουν και να ενοχοποιήσουν μία πιθανή (για τους κρατούντες) σύμπλευση των δυνάμεων αυτών με τον λαό, η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει όπως στην Αίγυπτο;

Μήπως για να αιτιολογήσουν με αυτόν τον τρόπο την κυβερνητική οικονομική επίθεση και στραγγαλισμό των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων;

Μήπως για να αιτιολογήσουν την διάλυση της άμυνας της χώρας με υπαιτιότητα αποκλειστικά του "συνταγματικού τόξου";

Μήπως για να αποκτήσουν ψευδή προεκλογικά συνθήματα του τύπου "ή εμείς ή τα τανκς";

Ο φασισμός δεν είναι μονοπρόσωπος και συνήθως κρύβεται επιμελέστατα μέσα στην εξουσία και στους πρεζάκηδες της εξουσιομανίας που την αποτελούν. Αν δεν μπορούν οι "ταγοί" να υποστηρίξουν με έντιμες και διαφανείς πολιτικές πράξεις την δημοκρατική τους "όψη", ας παραιτηθούν δηλώνοντας ανίκανοι να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και την χώρα.

Οτιδήποτε άλλο είναι απολύτως αντίθετο στην ουσία της λειτουργίας ενός ευνομούμενου δημοκρατικού και χαρακτηρίζεται ως ΧΟΥΝΤΑ.

Γιατί, πρέπει να το αποδεχθούμε και να ομολογήσουμε επιτέλους, ότι στη χώρα μας έχουμε μία χούντα πολιτικών και τραπεζιτών που επέβαλλαν ξένες δυνάμεις, οι οποίες τοποθέτησαν τους δικούς τους ανθρώπους ως κατοχικούς κυβερνήτες για να διοικούν από μακριά και μέσα από εντολές που τους δίνουν, αδιαφορώντας για την χώρα και τον λαό.

Τόσο απλό, τόσο φρικιαστικό, τόσο εξωφρενικά παράνομο, τόσο εγκληματικό και επικίνδυνο για το σύνολο των συμφερόντων της χώρας που αποδομείται έντεχνα και εκτίθεται σε πλείστους όσους κινδύνους...!

Και όμως κανείς δεν θέλει να το δει ή κανείς δεν θέλει να δει το πραγματικό μέγεθος της παρανομίας και του εθνικού κινδύνου στο σύνολό του.

Αυτή η κυβέρνηση, αυτό το εκτρωματικό πολιτικό σύστημα, είναι επικίνδυνο για την ίδια τη χώρα. Και οι πολίτες το ξέρουν πλέον πολύ καλά αυτό και αγωνιούν μέχρις ότου αναδυθεί εκείνη η πολιτική δύναμη που θα τους εκφράζει, που θα τους προστατεύει, που θα γίνει η ασπίδα των συμφερόντων και των δικαίων της πατρίδας και του Ελληνισμού.

Κάποιοι εφευρίσκουν σταγονίδια προκειμένου να εξαφανίσουν το ποτάμι του υπάρχοντος και κυβερνώντος φασισμού. Και δεν διστάζουν σε αυτή τους την απόπειρα να επιτεθούν στους συνταγματικά κατοχυρωμένους και εντεταλμένους θεσμικούς φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας. Μόνο, που με την μέθοδο αυτή σκάβουν τον λάκκο μέσα στον οποίο θα βρεθούν οι ίδιοι…, αφού με τις ενέργειές τους επιβεβαιώνουν όσους από καιρό φωνάζουν πως «ο εχθρός είναι εντός των πυλών»…

Κωνσταντίνος

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top