Select Menu

Είναι το ραδιόφωνο που αντιστέκεται και πολεμάει τους Γερμανούς και τους εντόπιους προδότες και μετά έχει τη γενναιοψυχία να τους καλέσει (τους προδότες) και να τους φερθεί με ευγένεια και σεβασμό και να τους δώσει βήμα να πούνε τη γνώμη τους για το τι φταίει και τι πρέπει να κάνουμε για να σωθεί η πατρίδα κι αυτοί που την κατέστρεψαν ώστε οι ενημερωμένοι πολίτες να ξέρουνε τις ανοησίες που λένε οι προδότες συνεργάτες των Γερμανών.

Είναι το ραδιόφωνο που δεν ασχολείται με τη χρυσή αυγή, αλλά αντίθετα όλη μέρα κατηγορεί τα κακά κανάλια της τηλεόρασης που ασχολούνται όλη μέρα με τη χρυσή αυγή.

Ηχητικά εφέ, κατινίστικη κριτική, σοβαρότατες ειδήσεις ανακατεμένες με διαφημίσεις για βούτυρα και αφροδισιακά που απαγγέλουν χαζοχαρούμενοι ατάλαντοι δημοσιογράφοι, μηνύματα από παντού ότι τα πάντα είναι υπο διάλυση χωρίς κανείς να μπορεί να δει ένα φως, όλα αυτά συνθέτουν το βόθρο στον οποίο πλένεται ο εγκέφαλος των ακροατών όταν αυτοί απομακρύνονται από την τηλεόραση, μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος ότι είμαστε υπήκοοι κάτοικοι αποικιακής μπανανίας και να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί επιτέλους να κάνει τίποτα, για να τελειώνουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Οι λέξεις και οι έννοιες θα χωνευτούν στο βόθρο μέχρι τίποτα πια να μη σημαίνει κάτι, μέχρι ο ενεργός πολίτης να είναι αυτός που ξέρει που, πως και πότε να πάει να πληρώσει και το ποια και με ποιον παντρεύτηκε πρόσφατα και σε ποια εκκλησία, μέχρι οι τράπεζες να γίνουν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και οι χρυσωρύχοι να γίνουν οι πιο ευγενικοί ανθρωπιστές, μέχρι να γίνει επαναστάτης ο πρώην διευθυντής των μεγάλων καναλιών ο ένας και μοναδικός νικολάκης που μας μιλάει στον ενικό, μέχρι η αληθινή εφημερίδα να έιναι αυτή που μοιράζει πιο πολλά λεφτά κάθε εβδομάδα σε πιο πολλούς απελπισμένους.

Ακούτε, REAL SHIT

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top