Select Menu

Η πόρτα είναι η πίσω είσοδος του Μαξίμου. Ο επισκέπτης μόλις αποφυλακίστηκε από το Κορυδαλλό!!

Αν δεν τον γνωρίσατε ο εντιμότατος που έχει πολλά εκατομμύρια χρέη στο δημόσιο και που τον φώναξε ο Πρωθυπουργός για επείγουσα μυστική συνεργασία είναι ο...

Γιώργος Κουρής, ο πατριάρχης της προβοκάτσιας, ο οχετός, ο βόθρος της δημοσιογραφίας.

Ο Γ. Κουρής έφτασε με τη χαρακτηριστική Vespa του και μπήκε στην πρωθυπουργική έδρα κρατώντας μία σακούλα με περγαμόντο, παραγωγής του από την Κεφαλλονιά.

Η συνάντηση που προσπάθησαν να την κρατήσουν κρυφή, έγινε μόλις πριν απο λίγες ημέρες, την ώρα που ξεκινούσε ο ντόρος με την Χ.Α....


Ο Γιώργος Κουρής, το πιο ελεεινό και μισαρό ανθρωπάριο που έβγαλε ποτέ η ελληνική δημοσιογραφική κοινότητα, χτυπάει και ξαναχτυπάει με εμετικό τρόπο προωθώντας ή γκρεμίζοντας όλους όσους συμβαδίζουν ή τίθενται εμπόδιο στα σχέδια του. Αντί ο άνθρωπος αυτός, που εξευτέλισε κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας σε αυτόν τον τόπο, να βρίσκεται σε κάποιο ανήλιαγο κελί, αυτός εξακολουθεί να υπάρχει και να κυκλοφορεί ελεύθερος, υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη υποβαθμισμένη δημόσια ζωή!

Δεν έχει μήτε ιερό μήτε όσιο!

Τα ...έπαιρνε απο τον Αντώνη Σαμαρά και τον...λιβάνιζε, μόλις 28 μέρες αργότερα, λιβάνιζε τον Αλέξη Τσίπρα, παίζοντας γι΄άλλη μια φορά, το ρόλο τον οποίο ξέρει καλύτερα απ όλους, αυτόν του λαικιστή.

Οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες. Να ξαναπάρει πάση θυσία, τα σκήπτρα του...λαικού καθοδηγητή, για να μπορεί να χειραγωγεί και να κατευθύνει όπου εκείνος θέλει τον ...όχλο, χρησιμοποιώντας τον αργότερα για τις δικές του επιδιώξεις.

Εχουμε γράψει επανειλημμένως γι αυτόν και τις επιδιώξεις του!

Ο ύποπτος ρόλος του Κόντρα Channel και Ο Βόθρος του Κουρή. Διαβάστε τα όσοι δεν έχετε ακόμη ιδέα για το τι στ΄αλήθεια πρεσβεύει αυτός και το συνάφι του καθώς και το πόσο στ΄αλήθεια είναι υπεύθυνος για το κατάντημα της πατρίδας μας, που έγινε βορά στα νύχια όλων όσων εδώ και χρόνια υποστήριζε!

Η δράση των μεγαλοκαρχαριών του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της δεκαετίας του 80 και του 90 είχαν την αποκλειστική δική του υποστήριξη, ο Τσοχατζόπουλος ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ο αρχι-λασπολόγος Βαγγέλης Γιαννόπουλος επίσης ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κι όποιος έβγαινε να πεί την αλήθεια γι αυτά τα πολιτικά εκτρώματα, έτρωγε τέτοιας μορφής και έντασης ΛΑΣΠΗ, που αναγκαστικά εξαφανιζόταν απο το πολιτικό προσκήνιο!

Ο Κουρής εξευτέλισε την ελληνική Δικαιοσύνη όσο κανείς άλλος. Εκβίαζε Δικαστές, σπίλωνε συνειδήσεις, λασπολογούσε εναντίον μαρτύρων, διαπόμπευε προσωπικότητες, ωθούσε τον λαό στο να ...προσκυνάει κήβδιλα είδωλα!

Τα πρωτοσέλιδα της "Αυριανής" του άλλωστε, μιλούν απο μόνα τους!




Μην του κάνετε τη χάρη Ελληνες ! Μην επηρεαστείτε ούτε στο ελάχιστο απο τις υποδείξεις του!

Πετάξτε τον επιτέλους εκεί που πραγματικά ανήκει!

Στα σκουπίδια και στα απόβλητα της Ιστορίας!


Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Πληροφορίες απο: http://in-fo-stires.blogspot.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top