Select Menu

Παρά την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις που έχει στον τομέα της Παιδείας, τα ελληνικά ιδρύματα φαίνεται πως ακόμη διατηρούν υψηλό επίπεδο, καθώς σύμφωνα με τον Διεθνή Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων του 2013 της QS, έξι ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται μέσα στα 800 καλύτερα ιδρύματα παγκοσμίως.

Το καλύτερο ελληνικό πανεπιστήμιο για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα παρουσιάζει αύξηση στην κατάταξη καθώς από την θέση 451-500 που βρισκόταν το 2012, πλέον βρίσκεται στη θέση 471-480, αναφέρει το Topuniversities.com.

Ακολουθούν το Πανεπιστήμιο της Κρήτης στη θέση 491-500, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τα οποία μοιράζονται την θέση 501-550. Την λίστα, κλείνουν το Πανεπιστήμιο Πατρών όπου καταλαμβάνει την θέση 601-650 και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη θέση της κλίμακας +701.

iefimerida.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top