Select Menu

Η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλείται έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, Στέφεν Κάμπετερ προς τον εκπρόσωπο των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα προϋπολογισμού Κάρστεν Σνάιντερ

Την αποκάλυψη ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει σε 6,5 δισ. ευρώ το χρηματοδοτικό κενό το 2015 για την Ελλάδα κάνει η γερμανική εφημερίδα Bild που επικαλείται έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, Στέφεν Κάμπετερ προς τον εκπρόσωπο των Σοσιαλδημοκρατών για θέματα προϋπολογισμού Κάρστεν Σνάιντερ.

«Τι άλλο περιμένει τους Γερμανούς φορολογούμενους; Μέχρι τώρα ο Β. Σόιμπλε δεν θέλει να δώσει νούμερα για το πόσα δισεκατομμύρια θα χρειαστεί επιπλέον η Ελλάδα μετά το 2014, αλλά ο υφυπουργός του ρίχνει τώρα λίγο φως στην υπόθεση», αναφέρει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να βρει χρήματα από τις κεφαλαιαγορές, θα χρειαστούν και πάλι δισεκατομμύρια βοήθειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέλος, η Ελλάδα είναι πιθανό να χρειαστεί χρηματοδοτική βοήθεια και για το διάστημα 2017-2022 αν και στην επιστολή του κ. Κάμπετερ διευκρινίζεται ότι «πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι μικτές χρηματοδοτικές ανάγκες για την περίοδο 2017-2022 διαφέρουν σαφώς από τις καθαρές χρηματοδοτικές ανάγκες».

Πρώτο Θέμα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top