Select Menu

Την επιστολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την οποία αιτείται τον κατά προτεραιότητα έλεγχο του πόθεν έσχες των διατελεσάντων Διοικητών και Υποδιοικητών, που υπηρέτησαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 2000 έως και σήμερα, διαβίβασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στον κ. Παναγιώτη Νικολούδη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, προκειμένου να προβεί σε όλες τις περαιτέρω απαραίτητες ενέργειες.
Αναλυτικά η επιστολή του υπουργού Υγείας προς τον Υπουργό Οικονομικών αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Στο πλαίσιο της πλήρους διαφάνειας αιτούμαι όπως κατά προτεραιότητα ελεγχθούν αναδρομικά οι δηλώσεις πόθεν έσχες όλων των διατελεσάντων Διοικητών και Υποδιοικητών που υπηρέτησαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 2000 έως και σήμερα.

Μετά Τιμής
Υπουργός Υγείας
Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης



Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top