Select Menu

Τα πολύ επιτυχημένα επεισόδια της σειράς «Μαζί» συνεχίζονται. Σε μια σύντομη ανασκόπηση, να θυμηθούμε με νοσταλγία ότι η σειρά κέρδισε την αγάπη του φιλοθεάμονος κοινού και μπήκε σε κάθε σπίτι με το παρθενικό «Μαζί Τα Φάγαμε». Εξαιρετικό! Ήταν τόση η επιτυχία του που παίχθηκε σε επανάληψη για πολύ καιρό.

Ακολούθησαν το «Μαζί Διοριστήκαμε», το «Μαζί Δεν Κόβαμε Αποδείξεις», το «Μαζί Παίρναμε Τα Επιδόματα», το «Μαζί Κουφαθήκαμε Και Στραβωθήκαμε Για Να Τα Πάρουμε» και άλλα που σχημάτισαν τον πρώτο κύκλο.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, μες το οποίο κατά γενική ομολογία δεν διαμαρτυρηθήκαμε μαζί, εγκαινιάσθηκε δεύτερος κύκλος επεισοδίων, με το «Μαζί Τις Φάγαμε» και το σπαρταριστό επεισόδιο «Μαζί Ψηφίσαμε». Καπάκι ήρθε το καταπληκτικό «Μαζί Κάνουμε Επαναδιαπραγμάτευση», που όμως γρήγορα συμπληρώθηκε από το «Μαζί Δεν Κάνουμε», το οποίο όμως ήταν και αυτό ατελές, μέχρι που προβλήθηκε το «Μαζί Δεν Κάνουμε Και Χώρια Δεν Μπορούμε».

Μη σας κουράζω. Τα επεισόδια της σειράς είναι αμέτρητα. Τώρα παίζονται στους θερινούς το «Μαζί Γλεντάμε Στα Κέντρα, Αλλά Δεν Κόβουμε Αποδείξεις» και το «Και Μαζί Και Μόνος – Success Story No.5». Αυτό, το τελευταίο, έχει γυριστεί ειδικά για να μπορούν να το παρακολουθήσουν άνετα όσοι έχασαν τα επεισόδια από ένα μέχρι τέσσερα που προηγήθηκαν.

Για τη νέα σεζόν, δηλαδή το Σεπτέμβριο, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι κλειστές αίθουσες θα ξεκινήσουν με το «Μαζί Φουντάρουμε».

Από εκεί και πέρα, για το επόμενο διάστημα ο παραγωγός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το σεναριογράφο για το πώς θα γίνει να πεθάνουν ταυτοχρόνως δύο πρωταγωνιστές. Προ αδιεξόδου, για τον τίτλο του σχετικού επεισοδίου έχει ζητηθεί η γνώμη των θεατών, και τις περισσότερες προτιμήσεις έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρώσει οι προτάσεις: «Μαζί τα Φάγαμε, Αλλά Μας Έκατσε Στο Στομάχι», «Μαζί Τα Φάγαμε, Αλλά Δεν Τα Μαγειρεύουμε Μαζί» και το κλασσικό πια «Μαζί Τα Φάγαμε, Αλλά Γιατί Τώρα Εγώ Δεν Τρώω Ενώ Εσείς Τρώτε;»

Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς είναι δυνατόν μετά από τέτοιο σουξέ του «Μαζί» να υπάρχει ακόμα κόσμος που επιμένει να προτιμάει το «Μόνος Μου».

Βy Sotos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top