Select Menu

Γράφει ο Κούρκουλος

Ετοιμαζόμουν για να φύγω για Σάμο και το καράβι έφευγε στις 08:00 έτσι κι εγώ από της 07:00 έφτασα στο λιμάνι.Πάω να βγάλω εισητήριο και μου λένε ΔΕΝ έχει κατάστρωμα με 34ευρώ μόνο ΚΑΜΠΙΝΑ 90ευρώ.

Εδώ είναι η απάτη.......αφού πλέον γνωρίζουν οτι οι περισσότεροι δεν έχουν χρήματα που να τους περισσεύουν και οτι οι ΚΑΜΠΙΝΕΣ θα τους έμεναν άδειες εφόσον όλοι θα επέλεγαν εισητήριο για ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ,άρχισαν ν' " απειλούν ".
Ευτυχώς βρήκα το απόγευμα όμως με 34 ευρώ.
Φυσικά το πήρα γιατί απλά το σκεπτικό μου ήταν το εξής :

Πάω διακοπές οπότε δεν βιάζομαι,τι 8 ώρες νωρίτερα,τι 8 ώρες αργότερα.......οπότε δεν χρειάζεται να ζορίσω πράγματα και καταστάσεις και να μου πιάσουν τον " κώλο ".

ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ?

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

Σοβαρά όμως να ξέρετε οτι δεν ήθελα να χαλαστώ και να αρχίσουν οι διακοπές στραβά γιατί αλλιώς θα καλούσα την λιμενική αρχή για έλεγχο και θα κατήγγειλα το γεγονός.

Μα είναι δυνατόν να ζούμε με το αν θα θέλουν κάποιοι να μας εξυπηρετήσουν και να μην κάνουν απλά το καθήκον τους βάση νόμου;;;

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΥΘΙΖΌΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top